8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Ήταν ένα δραματικό φινάλε.Δεν έχω δει την φάση ακόμα αλλά σε αυτή την σεζόν είχαμε αρκετές αποφάσεις που θα μπορούσαν να είναι ανάποδες

ΜΠΕΡΓΚ:Ήταν ένα δραματικό φινάλε.Δεν έχω δει την φάση ακόμα αλλά σε αυτή την σεζόν είχαμε αρκετές αποφάσεις που θα μπορούσαν να είναι ανάποδες

By on 14 Δεκεμβρίου, 2020 0 2128 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Πάφο, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε…

“Είμαι χαρούμενος για την νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Πετύχαμε ένα ωραίο γκολ, είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς ήρθε η ισοφάριση. Δεν τα παρατήσαμε και πέσαμε τον αντίπαλο. Ήταν ένα δραματικό φινάλε. Δεν έχω δει την φάση ακόμα σε επανάληψη. Γενικά σε αυτή την σεζόν είχαμε αρκετές αποφάσεις που θα μπορούσαν να είναι ανάποδες”.

Για τον Παναγή και αν ήταν επηρεασμένος από την αποχή του: “Ο Παναγή είναι καλός τερματοφύλακας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με Φαμπιάνο και Κυριακίδη. Είναι καλό που επέστρεψε. Έχει σωστή νοοτροπία και ήταν στην ομάδα που κέρδισε σήμερα. Όταν λείπεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι λογικό να είσαι λίγο σκουριασμενος”.

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του: “Μετά το γκολ της Πάφου συνεχίσαμε να πιέζουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί δημιουργησαμε φάσεις όπως με τον Ασαντε που ίσως να είχαμε πέναλτι αν και δεν το είδα ακόμα. Είμαι χαρούμενος όμως γιατί φτιάξαμε ευκαιρίες παρ’ όλο που η Πάφος αμύνθηκε μαζικά  με βάθος στο δεύτερο ημίχρονο”.

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα του: “Έχουμε καλή ομάδα. Το δείξαμε και την προηγούμενη περίοδο. Σήμερα η ομάδα είχε καλή παρουσία. Αυτό έγινε λόγω της τριβής με τους αγώνες της Ευρώπης. Θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και αυτοί που νοσούν με covid”.

Για τα κρούσματα στην ομάδα του: Στις 2 Αυγούστου όταν επιστρέψαμε από την Αθήνα, είχαν διαγνωστεί 2 κρούσματα και δεν είχαμε άλλα μέχρι τώρα. Πήραμε πολύ σοβαρά την όλη κατάσταση. Όμως όταν ενημερωθήκαμε για τα θετικά κρούσματα στο ΑΠΟΕΛ την επόμενη ημέρα του αγώνα μας, ήταν μια έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές μας. Ένα σοκ όταν ενημερώθηκαν για τα θετικά κρούσματα στο ΑΠΟΕΛ. Κάναμε τα τεστ την επόμενη του αγώνα, ήταν αρνητικά όμως ιός εμφανίζεται συνήθως  κάποιες ημέρες αργότερα. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε, είχαμε και το παιχνίδι στην Ολλανδία. Ήταν μια δύσκολη διαχείριση για την ομάδα. Χάσαμε τρεις βασικούς παίκτες, ήταν δύσκολο να μείνουμε συγκεντρωμένοι.