3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΖΑΧΙΝΤ:Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου.Θέλω να πάω σε μια ομάδα σ ένα πρωτάθλημα που είναι καλύτερο

ΖΑΧΙΝΤ:Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου.Θέλω να πάω σε μια ομάδα σ ένα πρωτάθλημα που είναι καλύτερο

By on 17 Δεκεμβρίου, 2020 0 598 Views

Ο Γκίας Ζαχίντ παραχώρησε συνέντευξη Μέσο στην πατρίδα του και στην οποία αναφέρει για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στο ΑΠΟΕΛ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας απομονώθηκε σε ένα δωμάτιο, μακριά από τη σύζυγο και τα παιδιά του λόγω του κορωνοϊού.

«Δεν θα μπορούσε να τύχει κάτι χειρότερο από αυτό. Δεν βιώνουμε καλές μέρες αυτή τη στιγμή» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Ζαχίντ και στην συνέχεια αναφέρε:

«Ο σύλλογος ήταν εντελώς διαφορετικός. Κανένας από τους παίκτες που έχω παίξει στο παρελθόν δεν ήταν εδώ, εκτός από μερικά παιδιά που είναι Κύπριοι. Η ενδεκάδα ήταν εντελώς διαφοροποιημένη. Κανένας από εμάς δεν έπαιξε μαζί την περασμένη σεζόν. Υπήρχαν πολλοί νέοι παίκτες. Και με τόσο μεγάλες αλλαγές, είτε πηγαίνει πολύ καλά η ομάδα, είτε πηγαίνει στην… κόλαση».

“Δεν είναι μόνο η πιο δύσκολη περίοδος στην καριέρα μου. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου.”

“Θέλω να πάω σε μια ομάδα σ ένα πρωτάθλημα που είναι καλύτερο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου και όχι τα λεφτά. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα προτιμούσα να μείνω στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί,