4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Eίμαι περήφανος για τους παίκτες μου.Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Eίμαι περήφανος για τους παίκτες μου.Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα

By on 18 Δεκεμβρίου, 2020 0 2695 Views

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου είπε τα εξής:

-Αρχικά: “Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Παρόλο που είχαμε πίεση για το αποτέλεσμα, σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, παρά τις απουσίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Βλέπουμε τη συνέχεια”.

-Αν ψάχνει παίκτες για ενίσχυση: “Όπως και άλλες ομάδες και άλλες χώρες ψάχνουν παίκτες και εμείς ψάχνουμε και αν βρούμε κάτι καλύτερο που μπορεί να βοηθήσει θα το πράξουμε”.

-Πόσο σημαντική είναι η νίκη και πως εξηγεί ότι εντός κερδίζει η Ανόρθωση ενώ εκτός δυσκολεύεται: “Από τους βαθμούς που χάσαμε στα τελευταία παιχνίδι δεν έπρεπε να χάσουμε ούτε τους μισούς. Παίξαμε αρκετά καλά για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Στο Παπαδόπουλος πάντα είμαστε δυνατοί αλλά το πρόβλημα είναι σε όλη την Ευρώπη για τις ομάδες που έχουν συνηθίσει να παίζουν με τον κόσμο. Δυσκολεύονται… Για τις μικρές να έρθουν εδώ να παίξουν χωρίς φιλάθλους δεν είναι κάτι καινούριο αφού έτσι παίζουν πάντα. Για εμάς… ο κόσμος σου δίνει και όρεξη να παίξεις μπάλα, όταν δεν έχει κόσμο είναι δύσκολο”.