5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Διπλό και κορυφή για την ΑΕΛ; Απόδοση 1.75 στην Bet on Alfa

By on 19 Δεκεμβρίου, 2020 0 406 Views

Μια μόνο αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α΄ κατηγορίας. Στο στάδιο «Αμμόχωστος» στις 16:00 η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχτεί την ΑΕΛ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που προσφέρεται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να μπείτε στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε πως η Bet on Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Με νίκη η ΑΕΛ θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και η απόδοση του διπλού είναι 1.75, ο άσος για νίκη της Νέας Σαλαμίνας προσφέρεται στο 4.20, ενώ 3.60 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.75, στο 1.90 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται στο 1.70.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa