17 Ιουνίου, 2024
  • 17 Ιουνίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Δοκιμασία στο Ηράκλειο για τον Άρη

Δοκιμασία στο Ηράκλειο για τον Άρη

By on 19 Δεκεμβρίου, 2020 0 459 Views

Η αναμέτρηση ΟΦΗ – Άρης (19:30 Novasports 2) είναι αυτή η οποία ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (17:15 Novasports 1), το άλλο ματς της ημέρας.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (19/12) η 13η αγωνιστική της Super League Interwetten, τελευταία του πρώτου γύρου αλλά και για το 2020.

Στις 19:30 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτησή της απέναντι στη Λάρισα στοχεύει στο τρίποντο που θα την φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό… Ο τεχνικός των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση, στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιαννούλη, Ουές, Μαρινάκη, Ντε Γκούζμαν, Ναμπί, Σακόρ, Βαζ και Σόουζα. Αντίθετα στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» έπειτα 6,5 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί επιστρέφει ο Τσιλιανίδης. Όσον αφορά την ομάδα του Άκη Μάντζιου, μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει την 5η της νίκη μακριά από την έδρα της. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό των «κιτρίνων» αποτελεί ο τραυματίας Κάτσε.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, το οποίο επιζητά την δεύτερη του νίκη εντός έδρας αλλά και στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με πέντε απουσίες. Πιο συγκεκριμένα εκτός έχουν τεθεί ο Τζανακάκης που αποβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βόλο, αλλά και οι τραυματίες Ντάλσιο, Ματσόλα, Καρασαλίδης και Μαλής. Στον αντίποδα οι «κυανόλευκοι» του Γιώργου Παράσχου,  που προέρχονται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στην ΑΕΚ στοχεύουν στην δεύτερη τους εκτός έδρας νίκη, με στόχο να αυξήσουν την διαφορά τους από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτούς. Στα θετικά για τον έμπειρο τεχνικό, το γεγονός ότι έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με τους Φατιόν και Μπεντινέλι που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο ματς λόγω τιμωρίας να είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

19:30 ΟΦΗ – Άρης (Novasports 2)

17:15 Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)