30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Μουρίνιο: “Το μόνο που έχει σημασία είναι τα αποτελέσματα”

Μουρίνιο: “Το μόνο που έχει σημασία είναι τα αποτελέσματα”

By on 19 Δεκεμβρίου, 2020 0 392 Views

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απάντησε στην έντονη κριτική που δέχτηκε μετά το ντέρμπι με την Λίβερπουλ αναφορικά με την αμυντική προσέγγιση της Τότεναμ, τονίζοντας πως αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Υπόκλιση του Πορτογάλου σε Βάρντι.

Αρκετoί ήταν αυτά που στάθηκαν στη μεγάλη διαφορά στις τελικές προσπάθειες εντός εστίας των δύο ομάδων (ξεκάθάρη η υπεροχή της Λίβερπουλ), στο πολύ μικρό ποσοστό κατοχής μπάλας της Τότεναμ (25%) σε όλο το ματς αλλά και στις πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου που είχε η κάθε ομάδα (200 η Λίβερπουλ, 19 η Τότεναμ), με τον Μουρίνιο να ερωτάται για όλα αυτά ενόψει του αγώνα με την Λέστερ και να απαντάει:

“Δεν ξέρω, δεν έχω διαβάσει πολλά πράγματα μετά τον αγώνα. Είχα μερικές πληροφορίες που μου δόθηκαν αλλά το μόνο που ξέρω είναι πώς ήταν η απόδοσή μας.

Ξέρω επίσης το αποτέλεσμα, που στην τελική αυτό είναι που μετράει πάντα. Τι άλλο έχω να πω; Έκλεισε το ζήτημα”, τόνισε ο Πορτογάλος, για να αποθεώσει κατόπιν τον Τζέιμι Βάρντι που θα βρει απέναντί της την Κυριακή η Τότεναμ.

“Είναι εκπληκτικός. Λυπάμαι που έφτασε τόσο αργά στην Premier League. Η καριέρα του θα μπορούσε να κρατήσει ακόμα περισσότερο, με περισσότερα τρόπαια και με περισσότερη ιστορία

Εάν ήμουν αμυντικός δεν θα ήμουν χαρούμενος να παίζω εναντίον του. Έχουμε τον κορυφαίο επιθετικό στη χώρα εδώ, τον Χάρι Κέιν, αλλά ο Τζέιμι Βάρντι θα ήταν σημαντικός για οποιαδήποτε ομάδα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο “special one” αποκάλυψε επίσης πως ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι διαθέσιμος για τον εντός έδρας αγώνα των σπιρουνιών απέναντι στην Λέστερ για την 14η αγωνιστική της Premier League.