30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΚΗΣ:Έβγαλε αίμα…και όμως δεν πήγε στο VAR ο διαιτητής.Δεν ζητούμε οίκτο, είμαστε μάγκες και ότι αξίζουμε θα πάρουμε

ΚΙΚΗΣ:Έβγαλε αίμα…και όμως δεν πήγε στο VAR ο διαιτητής.Δεν ζητούμε οίκτο, είμαστε μάγκες και ότι αξίζουμε θα πάρουμε

By on 21 Δεκεμβρίου, 2020 0 3830 Views

Για όλα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Εθνικού με την Δόξα, μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου

Για όλα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα και με το VAR: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας, είμαι πολύ περήφανος παρόλο που με λυπεί αφάνταστα αυτό που είδα χθες και δεν κοιμήθηκα καθόλου. Πίστευα ότι το VAR θα σταματούσε τα λάθη που βλέπαμε να γίνονται στο παρελθόν αλλά βλέποντας τη χθεσινή συμπεριφορά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει η ομοσπονδία. Αυτό το μηχάνημα είναι ουσιαστικά οι άνθρωποι που το χειρίζονται και συνεχίζονται τα σοβαρά λάθη και όσοι έχουμε πρόβλημα με τη καρδιά θα μας αφήσουν πάνω στη κερκίδα. Εμάς πότε θα μας δοθεί πέναλτι, πρέπει να βγάλουμε αίμα? Ε ναι χθες έβγαλε αίμα αυτά είναι απαράδεκτα και αυτό έχει σχέση με την ομοσπονδία, και έχει σχέση και αυτά τα λάθη που δεν είναι χθεσινά. Οι  άνθρωποι που είναι στο κύκλωμα και δεν έχουν ικανότητες και παρά ταύτα έχουν μείνει στο ποδόσφαιρο. Φταίνε γιατί πήραν πολλές καταγγελίες για αυτούς και τους έχουν ακόμη εκεί. Δεν θα κλείσουμε το στόμα μας θα δημοσιεύουμε στο facebook του Εθνικού τουλάχιστον για να γλιτώσουν οι άλλοι. Ο συγκεκριμένος διαιτητής καταγγέλθηκε από το Εθνικό δύο φορές. Σε λίγο θα δείτε και θα κρίνεται το βίντεο που θα ανεβάσουμε. Δεν γίνεται αυτοί οι διαιτητές να παίρνουν προαγωγές πως θα διορθωθούν τα πράγματα. Τα τελευταία 10 χρόνια η ομοσπονδία έδωσε πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για τη διαιτησία και το VAR. Γιατί μας έβαλαν σε τέτοια διαδικασία αφού δεν το χρησιμοποιούν σωστά. Δεν έχω μιλήσει επίσημα, σήμερα θα προχωρήσουμε και σε καταγγελία του διαιτητή Δεν είναι υποχρέωση όλων να κάνουν τον κόπο για ένα λεπτό να κοιτάξουν την φάση έπρεπε να τους το πω εγώ».

Ποιους θα καταγγείλετε: «Τους πάντες όσους έχουν σχέση θα τους καταγγείλουμε. Όλα στο τραπέζι! Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια. Αν θέλουν να μας στείλουν διαβάθμιση εμείς δεν θα το ανεχτούμε. Εμείς θα δημοσιεύουμε πράγματα και ο κόσμος ας κρίνει».

Για τις κινήσεις που δεν έγιναν: «Εμείς νομίζαμε ότι σκέφτονται όλοι όπως εμείς αλλά δυστυχώς δεν ισχύει. Υπάρχει ατιμωρησία και αδυναμία. Αυτό τι είναι, είναι ότι χάσαμε τη μισή Κύπρο και πάμε να χάσουμε και την άλλη μισή. Εμείς ξεκινούμε από σήμερα, θα το λέμε όταν ευνοούμαστε αλλά και όταν αδικούμαστε. Θέλω να ακούσω τι θα πει η ομοσπονδία. Να κρίνει και ο πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής αν αυτό που φέρανε και επενδύσανε τόσα λεφτά η ομοσπονδία και τα σωματεία αν λειτουργεί τελικά σωστά. Το θέμα είναι είναι η ατιμωρησία γιατί δημιουργεί θράσος. Δεν μιλάμε για μικρές λεπτομέρειες αλλά για χτύπημα που τον άφησε αιμόφυρτο με αίματα και δεν έκανε τη κίνηση να πάει μέχρι το VAR να δει τι έγινε. Αλλά ξέρετε εγώ θέλω τη ομοσπονδία να ξεκινήσει και να αντιδράσει».

Για το πως ψηφίζουν οι ομάδες στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ: «Λίγες ομάδες έχουν μείνει που κινούνται με το συναίσθημα. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει επαγγελματικό πλέον, όμως ότι θέλει ας γίνει. Βλέπετε πλέον έχουμε επενδυτές. Δεν έχει σημασία το μπάτζετ μίας ομάδας και αν έχει επενδυτή. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο. Κάποια πράγματα φαίνονται ξεκάθαρα τι άλλο πρέπει να κάνει η ομοσπονδία εδώ που φτάσαμε πρέπει να πάρουν αποφάσεις».

Για τους παχυλούς μισθούς των διαιτητών του VAR: «Ξέρετε ότι μπορεί να πάρει ένας διαιτητής 4 χιλιάδες ευρώ σπίτι του? Όταν του αξίζει να τα πάρει ναι. Πρέπει να έχουμε επαγγελματίες διαιτητές όμως και να τα αξίζουν. Αν είναι να παίρνει 2 χιλιάδες ευρώ και δεν τις αξίζει τότε να φύγει. Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν μας τα πράγματα άλλαξαν, έχουμε οικονομική κρίση ο κόσμος θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο να κερδίζει η ομάδα που το αξίζει, ούτε σε μας αρέσει ούτε σε μένα αρέσει να μην κερδίζει αυτός που το αξίζει. Η Ομοσπονδία έχει προσφέρει πολλά στην διαιτησία και δεν πήρε τίποτα πίσω, υπάρχει πλέον το VAR για να βοηθάει. Μπορούν να ξανά δουν την φάση και αν κάνουν και τότε λάθη σημαίνει δεν κάνουν αυτοί οι διαιτητές».

Για το γεγονός ότι ο Κουκουλάκης ήταν εκεί αν μίλησε με κάποιον στο τέλος του αγώνα: «Δεν είχα τη δύναμη στο τέλος του παιχνιδιού να κάνω κάτι δεν είχα κουράγιο να μιλήσω σε κανέναν ούτε καν με τους ποδοσφαιριστές μας. Βλέπει τα αίματα στο πρόσωπο γιατί δεν πήγε να δει τη φάση? Το πιο απλό, γιατί το φέραμε τότε».

Για το αν πουν κάποιοι ότι αντιδρά ο Εθνικός γιατί τα βρήκε σκούρα: «Έχουμε φορτωθεί ρετσινιά ότι είμαστε ευνοημένοι εγώ είμαι διατεθειμένος να τα τσεκάρουμε όλα. Στο παιχνίδι μας με την ΑΕΛ έκανε λάθος ο διαιτητής και εγώ το παραδέχθηκα ότι ευνοηθήκαμε. Άλλες όμως ξεκάθαρες φάσεις που να αλλοιώσουν αποτέλεσμα δεν είχαμε. Κάποιοι πρέπει να αντιληφθούν την προσπάθεια που γίνεται στα σωματεία. Δεν ζητούμε οίκτο, είμαστε μάγκες και ότι αξίζουμε θα πάρουμε αλλά θα βγαίνουμε καθημερινά να σας ενημερώνουμε με πράγματα που δεν τα ξανά είδατε. Κάποιοι τρώνε με χρυσά κουτάλια και κάποιοι δεν έχουν ψωμί να φάνε. Αυτά όλα θα τα δείτε καθημερινά από εμάς να βγαίνουν προς τα έξω στον κόσμο».