17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Το ντέρμπι θα είναι ισοδύναμο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

ΜΠΕΡΓΚ:Το ντέρμπι θα είναι ισοδύναμο και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

By on 21 Δεκεμβρίου, 2020 0 742 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το αυριανό ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση. Αναφέρθηκε στο πως περιμένει τον αγώνα, πόσο ρόλο παίζει η βαθμολογική διαφορά και για τις τελευταίες διαδοχικές μας επιτυχίες.

Αναλυτικά:

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ξανά. Είναι μία καλή ομάδα, έχουν καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό ματς και να είμαστε στο καλύτερο μας επίπεδο.

Για το πώς περιμένει τον αγώνα: Περιμένω έναν ισοδύναμο αγώνα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Για τη βαθμολογική διαφορά κι αν παίζει ρόλο: Νομίζω πως ακόμα κι αν ήμασταν εμείς 4 βαθμούς μπροστά τους δεν θα μας επηρέαζε τόσο. Το πιο σημαντικό είναι πως και οι δύο ομάδες έχουν φιλοδοξίες και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για τη νίκη με την Καρμιώτισσα και τι κρατάει: Ήταν πολύ καλή η απόδοση μας. Ήταν καλό να βλέπεις την ομάδα στο καλύτερο της επίπεδο. Την ποιότητα, τον συγχρονισμό, τις κινήσεις μας, το πώς αρχίσαμε τον αγώνα το πώς αποδώσαμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα λέει πως η Καρμιώτισσα δεν ήταν τόσο καλή αλλά εγώ προτιμώ να λέω πως εμείς τους κάναμε να μην φαίνονται τόσο καλοί.

Για τις διαδοχικές νίκες και τα 10 γκολ στους τελευταίους αγώνες: Είμαστε στο σωστό δρόμο. Είχαμε κάποιες δυσκολίες προηγουμένως στο πρωτάθλημα όταν παίζαμε και στην Ευρώπη. Ήμασταν ικανοοί να αρχίσουμε να καταγράφουμε νίκες και συνεχίσαμε. Αυτό είναι σημαντικό. Δείχνει την ποιότητα, τη δίψα και το κίνητρο τους. Έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλή ομάδα , δεν πρέπει να υποτιμάμε κανένα και να είμαστε συνέχεια έτοιμοι και να δείχνουμε τη ποιότητα μας.