19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Μπορούμε να περάσουμε όμορφα, η ομάδα είναι σε φόρμα. Είμαστε φιλόδοξοι και πεινασμένοι

ΜΠΕΡΓΚ:Μπορούμε να περάσουμε όμορφα, η ομάδα είναι σε φόρμα. Είμαστε φιλόδοξοι και πεινασμένοι

By on 22 Δεκεμβρίου, 2020 0 1169 Views

Oι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το 3-0 της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση και το αποτέλεσμα μας. Είμαστε σε καλή φόρμα. Είμαστε ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με όλους. Τώρα είναι ευκαιρία για ξεκούραση. Δεν θα έχουμε μεγάλη αποχή, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Μπορούμε να περάσουμε όμορφα, η ομάδα είναι σε φόρμα. Είμαστε φιλόδοξοι και πεινασμένοι. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατό καλύτεροι. Aν βρούμε κάποιο παίκτη που θα μας βελτιώσει θα τον φέρουμε.Είναι δύσκολο γιατί έχουμε ήδη πολλούς καλούς παίκτες”

Για τις μεταγραφές: “Το κλειδί ήταν σήμερα το ομαδικό παιχνίδι. Παίξαμε ο ένας για τον άλλον. Κατανοούμε πως πρέπει να παίξουμε. Εχουμε καλούς παίκτες. Βοηθούν πολύ την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόοδο τους. Όσον προπονείσαι γίνεσαι καλύτερος. Είμαι ευχαριστημένος με την νοοτροπία μας. Είχαμε δύσκολες στιγμές, δεν ήταν εύκολο αλλά είμαι περήφανος με την ποιότητα των παικτών μου. Οι απαιτήσεις για την ομάδα μας είναι περισσότερες από τις άλλες ομάδες. Θέλουμε να προοδεύουμε. Ολες οι ομάδες βλέπουν για προσθήκες. Δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Ψάχνουμε κάποιον για να βελτιώσει την ομάδα”.

Για τον Ασάντε και για τα πολλά γκολ της Ομόνοιας στα τελευταία παιχνίδια… “Δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες γενικώς. Απλά δεν έρχονταν τα γκολ. Είναι και κάποιες αλλαγές σε θέσεις παικτών που κάναμε. Ο Ασάντε διακρίνεται για τα τρεξίματα του στο ανοικτό γήπεδο, ή στην πλάτη της άμυνας. Είναι γεγονος πως αποκτήθηκε για ακραίος επιθετικός. Έπαιξε ξανά όμως σαν φορ. Ο Ασάντε ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Κατανόησε πολύ εύκολα τα καθήκοντα του. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν. Φέρεται φυσιολογικά μπροστά στο τέρμα. Έχει καλές αποφάσεις. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.”