17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Ατζίλι αποχωρεί από το ΑΠΟΕΛ.Aκόμα μια κενή θέση για μεταγραφή

Ο Ατζίλι αποχωρεί από το ΑΠΟΕΛ.Aκόμα μια κενή θέση για μεταγραφή

By on 22 Δεκεμβρίου, 2020 0 1713 Views

Το δρόμο του Μάϊκ Γιένσεν επέλεξε και ο Ομέρ Ατζίλι ο οποίος αποχωρεί από το ΑΠΟΕΛ μετά από σύντομο πέρασμα και χωρίς να έχει ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε.
Ο Ισραηλινός ακραίος επιθετικός, αξιολογώντας τα δεδομένα που έχει ενώπιον του και το ενδιαφέρον ομάδων από τη χώρα του για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, επέλεξε την έξοδο από τον Αρχάγγελο, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί το επόμενο διάστημα.
H εξέλιξη αυτή, δίνει τη δυνατότητα στο ΑΠΟΕΛ να απαλλαγεί από ακόμα ένα βαρύ συμβόλαιο με την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε στον Αρχάγγελο με μεγάλες προσδοκίες στις οποίες δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Οι δύο τελευταίες αποχωρήσεις των Γιένσεν και Ατζίλι που θα επισημοποιηθούν σύντομα, μειώνουν σε μεγάλο βαθμό το μισθολόγιο και είναι πολύ σημαντικό ότι το διαζύγιο και στις δύο περιπτώσεις γίνεται με ευνοϊκούς όρους για τους γαλαζοκίτρινους.
Γενικότερα μέσα από τη διαδικασία των προσθαφαιρέσεων, οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν να χαμηλώσουν το μισθολόγιο, δημιουργώντας ωστόσο καλύτερη ομάδα και αν πετύχουν τον ιδανικό συνδυασμό θα είναι ότι καλύτερο στην πιο προβληματική σεζόν των τελευταίων χρόνων. Με την αποχώρηση και του Ατζίλι αδειάζει μια ακόμα θέση και υπάρχουν συνολικά τρεις κενές που μπορεί να κινηθεί ο Μικ Μακάρθι για να κλείσει σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ.