19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

Ένας υπέροχος Δεκέμβριος για την Ομόνοια. Γιορτές-ξεκούραση με ηρεμία και χαρές

By on 23 Δεκεμβρίου, 2020 0 386 Views

Ο Δεκέμβριος που φεύγει εξελίχθηκε υπέροχα για την Ομόνοια. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν μαζεμένες υποχρεώσεις τόσο στην Ευρώπη με ΠΑΟΚ και PSV, όσο και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Μπεργκ κατάφερε να βρει τα πόδια της και στο πρωτάθλημα χαρίζοντας απίστευτες στιγμές στον κόσμο της .

Από που να αρχίσουμε κι από που να τελειώσουμε για τα μεγάλα κατορθώματα της Ομόνοιας μέσα στον Δεκέμβριο.

Στις 3/12 το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στις 7/12 η Ομόνοια κατάφερε να σπάσει το αρνητικό σερί και την κατάρα των 7 χρόνων χωρίς νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ  επικρατώντας στο αιώνιο ντέρμπι με το εκκωφαντικό 0-3.

Μια βδομάδα αργότερα η Ομόνοια νίκησε την Πάφο FC για πρώτη φορά από τον καιρό που κάθισε ο Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο του “τριφυλλιού”.

Στι 18/12 και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα η Ομόνοια  έσπασε άλλο ένα ρεκόρ αφού πέτυχε την πιο μεγάλη νίκη της με τον Νορβηγό στο τιμόνι της τεχνική ηγεσίας επικρατώντας με 1-5.

Ο υπέροχος Δεκέμβρης φυσικά έκλεισε αγωνιστικά για την Ομόνοια ψες με τον καλύτερο δύνατο τρόπο με το να επικρατεί άνετα της Ανόρθωσης με 3-0.Όλα τα πιο πάνω, σε συνδυασμό με τους αριθμούς που κατέγραψε η Ομόνοια  μέσα στον Δεκέμβριο, δηλαδή τις τέσσερις σερί νικές, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, αλλά και τα 13 γκολ υπέρ και τα 2 κατά, είναι η επιβεβαίωση για το αγωνιστικό ανέβασμα της Ομόνοιας και πλέον δείχνει ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο