1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει το παιχνίδι.Χωρίς Τρισκόφσκι στο Τσίρειο

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει το παιχνίδι.Χωρίς Τρισκόφσκι στο Τσίρειο

By on 5 Ιανουαρίου, 2021 0 1681 Views

Ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ αλλά και αυτού που ακολουθεί με την ΕΝΠ.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε για το ματς με την ΑΕΛ αλλά τον Τρισκόφσκι.

–Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ εκτός έδρας. ΘΑ πάμε στη Λεμεσό για να παλέψουμε για τη νίκη και πιστεύουμε πάρα πολύ στις δικές μας δυνατότητες και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος στην έδρα του δεν έχασε ούτε και ένα βαθμό, όμως πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα. Όπως είπα και με την Ομόνοια αυτά τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και το παραμικρό λάθος το πληρώνεις ακριβά. Αυτό πρέπει να αποφύγουμε στο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. 

–Είχε κάποια θέματα ο Τρίσκο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και είναι καλά. Δεν θα βρίσκεται αύριο μαζί μας, όμως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί ως σύνολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

-Θα δούμε μετά το τέλος της προπόνησης ποιοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την ομάδα.

-Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά απ’ εδώ και πέρα. Τελειώνει η πρώτη φάση και αρχίζουν τα πλέι οφ. Όσα περισσότερα παιχνίδια κερδίσεις τόσο πιο ψηλά θα είσαι. Ο κερδισμένος είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση από τον αντίπαλο και είναι παιχνίδια έξι βαθμών. 

-Σίγουρα υπήρχε προβληματισμός μετά την ήττα από την Ομόνοια. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και ο αντίπαλος καθάρισε το παιχνίδι με τρεις τελικές. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε στα αποδυτήρια. Εκεί που βλέπεις ότι χάνεις κάποια παιχνίδια  πρέπει να πιάσεις τα θετικά και τα αρνητικά, να τα συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές για να μην τα επαναλάβεις στο επόμενο παιχνίδι.

-Ποτέ δεν ανοίγω τα χαρτιά μου δημόσια για το πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι κάποια ατομικά λάθη γιατί στα ντέρμπι στοιχίζουν. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει και το παιχνίδι.