4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ:Ο Μπεργκ και ο πατέρας μου με έπεισαν να έρθω στην Κύπρο

ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ:Ο Μπεργκ και ο πατέρας μου με έπεισαν να έρθω στην Κύπρο

By on 5 Ιανουαρίου, 2021 0 750 Views

Στη διάρκεια της εκπομπή «Τοtal Green» παρουσιάστηκαν δηλώσεις του νέου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Μάρκο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για την επιλογή των πρασίνων, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στην Κύπρο έπαιξε και ο πατέρας του.

Για τα συναισθήματά του που υπέγραψε στην Ομόνοια; «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και από ό,τι βλέπω είναι ένας τεράστιος Σύλλογος. Χαίρομαι που θα εργαστώ ξανά με τον κ. Μπεργκ και θα κάνω ό,τι καλύτερο για πετύχω πολλά γκολ και να κερδίσουμε τον τίτλο».

Τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση; «Είχα ακόμη 2-3 προτάσεις, από την Κορέα, από άλλη ομάδα στην Ευρώπη και από την Ομόνοια, αλλά επέλεξα την Ομόνοια. Μίλησα 2-3 φορές με τον κόουτς και αυτός ήταν ο κύριος λόγος. Μίλησα επίσης με τον πατέρα μου που έχει αγωνιστεί εδώ και μου είπε πόσο εύκολα είναι τα πράγματα στην Κύπρο. Αυτοί ήταν οι κύριοι λόγοι για να έρθω εδώ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια μέσω του διαδικτύου και από αυτά που είδα κατάλαβα ότι είναι η καλύτερη ομάδα και οι καλύτεροι παίκτες στην Κύπρο. Όμως πρέπει αυτό να το αποδείξουμε και στο γήπεδο».;

Τι του έχει πει ο Μπεργκ, με τον οποίον έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν: «Όλα αυτά που έχω πει ήδη. Είναι μεγάλος Σύλλογος με πάρα πολλούς φιλάθλους και αν αγωνιστώ όπως όταν ήμουν με τον κόουτς στη Βιντεόντον τότε θα απολαύσω την παρουσία μου εδώ. Θα κάνω τα πάντα και θα προσπαθήσω να το επαναλάβω. Η Ομόνοια έχει μεγάλους στόχους για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επίσης, έχει πολύ παθιασμένος φιλάθλους».

Για τους οπαδούς: «Έχω αγωνιστεί σε 2-3 Συλλόγους στο παρελθόν που είχαν μεγάλο όγκο οπαδών. Είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου, μου αρέσει η πίεση, μου αρέσει να συναγωνίζομαι για το πρωτάθλημα, για την Ευρώπη, για όλα αυτά. Μου αρέσουν αυτά και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Οπόταν είμαι έτοιμος για αυτό».

Για το αν μπορεί να επιστρέψει και στην Εθνική: «Σε όλους αρέσει να αγωνίζονται στην εθνική τους ομάδας. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αποδείξω εδώ τι μπορώ να κάνω, να έχω μια καλή σεζόν και στη συνέχεια αν έρθει η κλήση τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Ήρθες στην Κύπρο σε μία χώρα όπου ο πατέρας σου κέρδισε τον σεβασμό των φιλάθλων και αναγνωρίστηκε ως ένας θρύλος. Πώς νιώθεις για αυτό; «Νιώθω πολύ καλά. Βρίσκομαι στην αντίθετη πλευρά γιατί αυτός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, αλλά είμαι χαρούμενος. Πρέπει να το αποδείξω αυτό στο γήπεδο και να τα πάω ακόμη καλύτερα από ό,τι ο πατέρας μου εδώ».