3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Θα είναι ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι με την ΑΕΛ…Δεν θα κάναμε 200 ευκαιρίες με τον Απόλλωνα

By on 8 Ιανουαρίου, 2021 0 1446 Views

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ, το δύσκολο πρόγραμμα του τελευταίου μήνα, καθώς και τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι καλή ομάδα και μας τιμώρησε στο ξεκίνημα. Ήταν πολύ καλό το ότι αυτό δεν μας τράβηξε προς τα πίσω και το ότι οι παίκτες μας συνέχισαν να παλεύουν και να πιστεύουν ότι μπορούν να επιστρέψουν σε αυτό τον αγώνα. Δούλεψαν και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με ένα σπουδαίο γκολ του Τιάγκο ύστερα από καλή ανάπτυξη από αριστερά και σέντρα του Γιαν. Θεωρώ πως δείξαμε καλή νοοτροπία και δεν επηρεαστήκαμε από το γκολ που δεχθήκαμε, ισοφαρίσαμε και βρήκαμε τη λύση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θα βρίσκαμε 200 ευκαιρίες απέναντι σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα μεστό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Για τον αγωνα με την ΑΕΛ: «Θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, δεύτερη στη βαθμολογία (όταν έγινε η δήλωση) και ξεχωρίζουν για τις φυσικές τους δυνάμεις. Θα είναι ακόμα ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι μικρές οι αποστάσεις μεταξύ των πρώτων 4ων ομάδων. Η προσοχή μας είναι στα επόμενα παιχνίδια, κοιτάζουμε να βελτιωθούμε, κοιτάζουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι τα παιχνίδιa είναι δύσκολα όταν παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες.

Για την προετοιμασία και το πρόγραμμα: «Είναι καλό το ότι έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σίγουρα θα χρειαστούμε περισσότερους από 11 παίκτες όταν έχουμε τόσα παιχνίδια να δώσουμε. Σήμερα (Τετάρτη) ο Γιόρντι και ο Τόμας δεν έπαιξαν όμως θα είναι διαθέσιμοι το Σάββατο. Έχουμε επίσης ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν σε αυτό το παιχνίδι (Απόλλωνα) που είναι επίσης έτοιμοι να αγωνιστούν. Είναι καλό για εμάς που έχουμε αυτό το ρόστερ και είναι δουλειά δική μου να βρω τους καλύτερους να παίξουν αυτή τη στιγμή.

Το βίντεο: