1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Μπουσουλάτζιτς προ των πυλών του Α.Παπαδόπουλος. Κοντά στη δεύτερη μεταγραφή η Ανόρθωση

Ο Μπουσουλάτζιτς προ των πυλών του Α.Παπαδόπουλος. Κοντά στη δεύτερη μεταγραφή η Ανόρθωση

By on 11 Ιανουαρίου, 2021 0 2218 Views

Με δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ μετά την αποχώρηση του Σίλντενφελντ ,η Ανόρθωση βρίσκει τα πατήματα της και την ηρεμία της. Η βελτίωση άρχισε να φαίνεται από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα όπου έχασε αλλά είχε καλή εμφάνιση και πλήρωσε δύο δικά της λάθη σε εύκολες φάσεις και δέχθηκε το γκολ της ήττας από πέναλτι που λανθασμένα δόθηκε από το VAR,ωστόσο ακολούθησαν οι αγώνες με τον Εθνικό και τον Ολυμπιακό με νίκες. Με τον Εθνικό οι χαμένες ευκαιρίες κράτησαν το σκορ στο 1-0 ενώ με τον Ολυμπιακό η αποτελεσματικότητα έφερε την τριάρα με δύο γκολ από τον Καλτσά που ήταν αυτό που επιζητούσε για να πάρει ψυχολογία.

 Θετική η παρουσία  του Ρισβάνη καθώς και το ανέβασμα των Μίχα και Χουσμπάουερ που δείχνουν διάθεση και ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας. Άλλαξε αρκετά πράγματα στην άμυνα και στην ανάπτυξη ο Κετσπάγια, δίνοντας ηρεμία στην οργάνωση του παιχνιδιού και πλέον το ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην βελτίωση και η ενίσχυση.

 Εντός των προσεχών ωρών και ημερών αναμένοντας εξελίξεις με την δεύτερη άφιξη μετά τον Ρισβάνη, να αναμένεται πριν το τέλος της βδομάδας. Την Τρίτη (12/01)πολύ πιθανόν να κλείσει στην Κυρία ο 29χρονος Βόσνιος μέσος του Ατρόμητου, Αζέρ Μπουσουλάτζιτς. Οι επαφές μαζί του προχώρησαν και αναμένεται θετική κατάληξη αφού ο Κετσπάγια θεωρεί ότι μπορεί να ενισχύσει την μεσαία γραμμή, χωρίς να είναι βέβαιο ποιος  θα αποχωρήσει. Θα ακολουθήσει ακόμα ένας αμυντικός και πιθανόν ακόμα ένας πλάγιος επιθετικός. Η τελευταία προσθήκη θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Οκριασβίλι. Αν εντός των ημερών ξεπεράσει το πρόβλημα του τότε ίσως αποτελέσει την εσωτερική προσθήκη χωρίς άλλη μεταγραφή αφού η αξία του είναι δεδομένη.