3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Απόλλωνας έτοιμος για τη ρεβάνς.Στην αποστολή Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ

Ο Απόλλωνας έτοιμος για τη ρεβάνς.Στην αποστολή Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ

By on 13 Ιανουαρίου, 2021 0 593 Views

Με προπόνηση το πρωί της Τρίτης (12/1) ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας τoυ Απόλλωνα ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια σήμερα (13/1 18:00 Cytavision ) στο Τσίρειο Στάδιο στο πλαίσιο της αναβληθείσας 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Ο κ. Πετράκης είδε τους Μάρκοβιτς και Ρομπέρζ να ολοκληρώνουν με επιτυχία το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.Δεν είναι βέβαιο αν θα τους έχει στο αρχικό σχήμα ο προπονητής κόντρα στην Ομόνοια ωστόσο είναι σημαντική η παρουσία τους στην αποστολή.Ο Απόλλωνας ελπίζει κια στοχεύει στη νίκη σήμερα που θα τον κρατήσει στην κορυφή με αυξημένη διαφορά .Θα είναι καιη ρεβάνς του αγώνα στο ΓΣΠ όπου ο Απόλλωνα ςατύχησ εκαι έφυγε ηττημένος.Όλοι στην ομάδα της Λεμεσού πιστεύουν ότι συτή την φορά δεν θα έχουν κόντρα την τύχη και με καλή εμφάνιση θα φθάσουν στη νίκη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγκίρε, Γιοβάνοβιτς, Σακέτι και Λάρσον οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα όπως και ο Παπουνασβίλι ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία του Προέδρου της ομάδας κ. Νίκου Κίρζη.