4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

Πρόταση 2εκ για Σάλαϊ στον Απόλλωνα

By on 14 Ιανουαρίου, 2021 0 2176 Views

Λίγο-πολύ το περίμεναν στον Απόλλωνα ότι θα έφταναν επίσημες προτάσεις για τον Ατίλα Σάλαϊ τον Ιανουάριο και να που το ενδιαφέρον των Τούρκων της Φενέρ έγινε και επίσημο.

Πλέον η διοίκηση έχει στα χέρια της μια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, πρόταση που υπερβαίνει κατά πολύ τα χρήματα που πλήρωσε η ομάδα τη Λεμεσού για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας πλήρωσε ένα ποσό της τάξεως των 400 χιλιάδων ευρώ για να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι του 2019 και ενάμιση χρόνο μετά έχει στα χέρια μια πρόταση κοντά στα δύο ίσως και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ.

Στον Απόλλωνα ήθελαν να τον έχουν μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι με την προοπτική να έρθει μια δυνατή πρόταση μετά την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο Euro αλλά φαίνεται ότι αυτή η καλή πρόταση ήρθε νωρίτερα.

Πλέον εναπόκειται στην διοίκηση αν θα την αποδεχτεί ή όχι και από αυτήν περνάει στο αν ο νεαρός Ούγγρος αμυντικός θα κάνει το επόμενο βήμα προς την υλοποίηση του προσωπικού του στόχου που είναι να παίξει σε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (η Τουρκία μπορεί να αποτελέσει βήμα).