2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Θα βρούμε τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Θα βρούμε τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη

By on 24 Ιανουαρίου, 2021 0 2130 Views

Δείτε τις δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη, μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Ένα ντέρμπι απέναντι σε μια μεγάλη. Τα παιδιά έδειξαν αρκετή διάθεση, αγωνιστικότητα. Προσπάθησαν να πάρουμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά από το ζήλο που έδειξαν. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε μία ομάδα που υπέφερε πολλά, ένα από αυτά είναι και ο κορωνοϊός. Θα βρούμε τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη και θα δούμε στο τέλος που θα καταλήξουμε».

Για το αήττητο: «Δεν είμαι ευχαριστημένος ότι μένουμε αήττητοι. Ο κόσμος συνήθισε τις ήττες το τελευταίο διάστημα, όμως δεν μας ικανοποιεί απλά να μη χάνουμε. Ειδικά μέσα στην έδρα μας θέλουμε να κερδίζουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν ζούσα στο εξωτερικό και δεν γνώριζα τι γίνεται, θα μου φαινόταν πάρα πολύ παράξενο ότι αυτές οι δυο ομάδες έχουν τόσο μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Επειδή ζω στην Κύπρο υπάρχει εξήγηση».

Τι έφταιξε και δεν σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ: «Το ότι δεν βάλαμε την μπάλα στα δίκτυα, είναι πολύ απλό».

Για την τέταρτη προσθήκη: «Ακόμη δεν καταλήξαμε στην τρίτη. Είμαστε κοντά να την ανακοινώσουμε. Όσον αφορά για την τέταρτη. Πολλά αλλάζουν. Εκεί που είναι έτοιμοι για τις υπογραφές αλλάζουν. Έχουμε δεύτερη και τρίτη εναλλακτική».