6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΗΤΡΟΥ:O Τιμούρ ασχολείται μόνο με την ομάδα και το ποδόσφαιρο…

ΜΗΤΡΟΥ:O Τιμούρ ασχολείται μόνο με την ομάδα και το ποδόσφαιρο…

By on 28 Ιανουαρίου, 2021 0 903 Views

Στην εκπομπή της Cablenet “Χωρίς VAR” ήταν καλεσμένος ο Μαρίνος Μήτρου το βράδυ της Πέμπτης. Ο γενικός διευθυντής της Ανόρθωσης απάντησε και για το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Τιμούρ, σχετικά και με την πρόσφατη δήλωση του.

Αρχικά: “Νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί αρκετές φορές για δηλώσεις του. Από την περσινή χρονιά ένιωθε έντονα γιατί διακόπηκε βίαια για το πρωτάθλημα και αυτό το μετέφερε και φέτος μέσα από κάποιες δηλώσεις που παρεξηγήθηκαν, ίσως γιατί είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει όμως κάποιο πρόβλημα ούτε με τους δημοσιογράφους. Άλλωστε δεν ασχολείται με τέτοια ο Τιμούρ, ασχολείται μόνο με την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πλήρης ικανοποίηση από όλους για τη δουλειά που γίνεται από πέρσι. Κανένας δεν περιμένει ότι από την πρώτη χρονιά μια ομάδα θα είναι 100% πετυχημένη. Ήμασταν και πέρσι και φέτος μέσα στους στόχους. Σεμνά και ταπεινά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τους στόχους μας”.

-Θα εξαρτηθεί από την κατάκτηση του τίτλου; “Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, το πρωτάθλημα ένας το παίρνει. Και ο πρόεδρος και ο προπονητής στις καθημερινές σχεδόν επαφές που έχουν, θα βρουν τον τρόπο να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά”.