2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά

ΜΠΕΡΓΚ:Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά

By on 29 Ιανουαρίου, 2021 0 1630 Views

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία της Ομόνοιας (1-1) στο ΓΣΠ:

Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε όσο μπορούσαμε σήμερα και είναι γιαυτό που το αποτέλεσμα έχει όπως έχει. Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλύτερα, να μπορούμε να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ισοδύναμο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες και προυποθέσεις όμως μας έλειψε η τελική απόφαση για την τελική πάσα ή το τελευταίο σουτ για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες δούλεψαν σκληρά όμως δεν είχαμε την ποιότητα που θα μπορούσαμε να είχαμε και που είχαμε στο παρελθον. Δεν ήμασταν στο καλύτερο μας επίπεδο σήμερα όμως αυτό μπορεί να συμβεί σε μία μακρά σεζόν.

Γιατί ο Ολυμπιακός έφτιαξε πολλές ευκαιρίες από το μισάωρο και μετά; Νομίζω έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες όχι γιατί άλλαξαν τον τρόπο που έπαιζαν, δεν ξέρω αν άλλαξε η ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή, ξέρω όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει καλόυς παίκτες. Έχει καλή ομάδα και έδειξε δείγματα και σήμερα, με ταχύτητα με δύναμη, μπορεί να παίξει στις αντεπιθέσεις. Για μένα είναι μία καλή ομάδα και θα ήθελα εμείς νηα ήμασταν καλύτεροι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν στα καλύτερα του αλλά είναι καλή ομάδα όταν είναι στα καλά του. Είχαν όντως ευκαιρίες και θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα.

Για τις μεταγραφές: Έχουμε καλό ρόστερ. Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα ομως σήμερα δεν μπορέσαμε να βρεθούμε στο πιο ψηλό μας επίπεδο. Όλες οι ομάδες, όσο είναι ανοικτό το μεταγραφικό παράθυρο, θέλουν να βελτιωθούν. Όμως είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα μας και δεν δουλεύουμε ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε για να κάνουμε κάτι.

Για τη δυσκολία στο γκολ: Δεν νομίζω πως ο Ολυμπιακός αμύνθηκε. Έπαιξε κανονικά τον αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος όμως δεν καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είχαμε την περίοδο της Ευρώπης και μέσα σε αυτήν δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και πιστεύω πως το πρόγραμμα έπαιξε ρόλο τότε στο ότι δεν σκοράραμε. Θέλουμε να βελτιωθούμε και σίγουρα να σκοράρουμε περισσότερα γκολ.