5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απόλλων – ΑΠΟΕΛ. Πολλές επιλογές, κορυφαίες αποδόσεις στην Bet on Alfa

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ. Πολλές επιλογές, κορυφαίες αποδόσεις στην Bet on Alfa

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 295 Views

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον εκ’ των πρωτοπόρων Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα γίνει στις 18:30 στο Τσίρειο στάδιο, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Επίσης σήμερα θα γίνει και η σημαντική αναμέτρηση, ανάμεσα στη Δόξα και την ΕΝΠ στις 16:00 στο Μακάρειο στάδιο.

Οι δύο σημερινοί αγώνες, προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

Σημαντικό και για τις δύο ομάδες το σημερινό ντέρμπι, με τον Απόλλωνα να έχει την ευκαιρία με νίκη να εδραιωθεί στην κορυφή μεγαλώνοντας τις αποστάσεις και το ΑΠΟΕΛ αν φύγει με το διπλό να κάνει σημαντικό βήμα στην προσπάθεια του να πλασαριστεί στο πρώτο γκρουπ. Προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη ο Απόλλωνας, με απόδοση 1.55, το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται σε αρκετά ψηλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 5.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.35. Στο 1.75 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.90 το under 2.5 goals και 1.80 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΔΟΞΑ – ΕΝΠ

Με νίκη η Δόξα θα διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα και θα κάνει σημαντικό βήμα για να κρατηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας, ενώ νίκη θέλει και η ΕΝΠ για να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να κάνει σημαντικό βήμα στη διεκδίκηση της παραμονής. Ο άσος για νίκη της Δόξας προσφέρεται σε απόδοση 2.20, το διπλό για νίκη της ΕΝΠ 2.95 και η ισοπαλία 3.30. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.80 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις δύο σημερινές αναμετρήσεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/