20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024

Ενισχυμένος με τους νέους…για το +3 ο Απόλλωνας

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 809 Views

O Aπόλλωνας υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ και δεν έχει ούτε χρόνο ούτε την πολυτέλεια για χάσιμο βαθμών.Θέλει μόνο νίκη για να ξεπεράσει τις απώλειες με τη Ν.Σαλαμίνα και τον αποκλεισμό στο κύπελλο ανεβαίνοντας μόνος στην κορυφή.Πολύ πιθανόν λοιπόν ο Πετράκης να αρχίσει τον αγώνα με συμμετοχή στην αρχική 11αδα και των τριών νέων αποκτημάτων.

Ο Παπουνασβίλι θα είναι βασικός και μένει να δούμε αν θα πάρει φανέλα και ο Μπίσεσβαρ, ενδεχόμενο το οποίο δεν είναι απομακρυσμένο, μάλλον απαραίτητο.
Με τους… νέους λοιπόν μιας και θα είναι βασικός και ο Μαλεκκίδης (δεν υπάρχει άλλη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας), οι «γαλάζιοι» θα ψάξουν την ρεβάνς από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ δεν είναι μόνο αυτό, θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τίτλο.
Το κίνητρο είναι τεράστιο. Το +3 από την 2η θέση τους εξιτάρει και αυτή την ευκαιρία ούτε που θέλουν να σκέφτονται ότι θα την πετάξουν στα σκουπίδια.
Ο Νταμπό αναμένεται ότι θα είναι στην αποστολή, όχι όμως και οι Σακέτι -Κατελάρης αλλά και ο τιμωρημένος Βασιλείου.
Οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι και περιμένουμε να δούμε μια 11άδα με τον Δημητρίου κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιουστε και Μαλεκκίδη. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Χάμπος και Ντένιτς, ο Μπίσεσβαρ σε πιο ελεύθερο ρόλο για να καθίσει στον πάγκο ο Ματέι, ο Παπουνασβίλι με τον Πίττα στα άκρα και ο Ντιγκινί στην επίθεση.