10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φωνές από τον Απόλλωνα για την ακύρωση του πέναλτι μέσω VAR

Φωνές από τον Απόλλωνα για την ακύρωση του πέναλτι μέσω VAR

By on 30 Ιανουαρίου, 2021 0 641 Views

Το VAR είχε καθοριστική παρέμβαση στο ντέρμπι Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ αφού πήρε πίσω το πέναλτι που αρχικά σφύριξε ο Γιώργος Νικολάου για τον Απόλλωνα μέσω on field review. 

Ο ρεφ που έδωσε πέναλτι για χέρι του Λουντέμο στο 20′, ενημερώθηκε από τον VAR (Β.Δημητρίυ)πως το χέρι είναι σε φυσική θέση και μετά την συνεννόηση πήγε στο μόνιτορ για on field review.

0 Νικολάου ακύρωσε το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον Λουντέμο κάτι που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Απόλλωνα γιατί η αλλαγή της απόφασης τους στέρησε το πέναλτι αλλά και μια καλή ευκαιρία που θα είχε αν δεν έδινε αρχικά το πέναλτι αφού την μπάλα είχε στην κατοχή του επιθετικός μπροστά από τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ

Oι διαμαρτυρίες του Απόλλωνα συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο, προς τον Γιώργο Νικολάου. Οι γαλάζιοι που διαμαρτυρήθηκαν έντονα και την στιγμή της αλλαγής της απόφασης για το πέναλτι (σ.σ δόθηκε κάρτα στον πάγκο, στον Μπεντόγια) εξέφρασαν ξανά με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου, την αντίθεσή τους για την απόφαση του διαιτητή.