3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Είμαι απογοητευμένος, ντροπιασμένος.Eίναι κάτι πρωτόγνωρο και πρέπει να σταματήσει

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Είμαι απογοητευμένος, ντροπιασμένος.Eίναι κάτι πρωτόγνωρο και πρέπει να σταματήσει

By on 7 Φεβρουαρίου, 2021 0 1013 Views

Δείτε τι δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στην διάσκεψη τύπου μετά την ήττα από τον Εθνικό με 2-3.

Αρχικά: “Όταν πετυχαίνεις δυο γκολ στην έδρα σου και δέχεσαι τρια από μια φιλότιμη ομάδα αυτό τα λέει όλα. Κοπιάζουμε για να σκοράρουμε, για να δημιουργήσουμε, από κοντινές αποστάσεις βρίσκουμε τα δοκάρια τους τερματοφύλακες. Αντιθέτως δεχόμαστε γκολ από μακρινές αποστάσεις, από στημένα. Ξέρω που ήρθα. Έχω αντιληφθεί την κατάσταση. Θεωρώ πως την έχουν αντιληφθεί και οι ποδοσφαιριστές μου. Έχουμε φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση και με λόγια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Χρειάζονται πράξεις και οι πράξεις πρέπει να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι απογοητευμένος, ντροπιασμένος αλλά δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε τρεις συνεχόμενες ήττες, είναι κάτι πρωτόγνωρο και πρέπει να σταματήσει.”

Ατομικά λάθη, είναι θέμα ποιότητας κόουτς;  “Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Ο καθένας αυτά που βλέπει και αντιλαμβάνεται. Αυτά που θα πω θα τ’ ακούσουν και οι ποδοσφαιριστές μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή είναι η ποιότητα τους. Αυτό δείχνουν αυτή τη στιγμή. Αυτοί είναι οι αρμόδιοι ν’ αλλάξουν την εικόνα τους. Δεν φτάνουν οι λίγοι αλλά όλοι μαζί”.

Τι θα παλέψει η ομάδα; Είστε κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού: “Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν μπορεί αυτή η ομάδα να παλεύει για την σωτηρία της. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα χαμηλά στρώματα. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορώ να κάτι αυτή τη στιγμή.”

Για την θητεία σας;  Έφυγε ο ενθουσιασμός, γυρίσαμε στα παλιά, γυρίσαμε στα λάθη. Για να είμαστε δίκαιοι όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, όταν δέχεσαι γκολ από απόσταση. Μας έχει γυρίσει και η τύχη την πλάτη.

Στην άμυνα γίνονται λάθη… “Τα λάθη είναι όλων μας. Ναι κάναμε τραγικά λάθη. Λέμε τα ίδια και τα ίδιᨔ