2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καθοριστικές αναμετρήσεις με ειδικά στοιχήματα στην Bet on Alfa

Καθοριστικές αναμετρήσεις με ειδικά στοιχήματα στην Bet on Alfa

By on 11 Φεβρουαρίου, 2021 0 410 Views
Καθοριστικές αναμετρήσεις με ειδικά στοιχήματα στην Bet on Alfa

Ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή άλλων δύο αναμετρήσεων, η 24 η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA Α΄ κατηγορίας. Στο Δασάκι στις 16:00 θα γίνει ραντεβού ουραγών ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την Καρμιώτισσα, ενώ στις 18:30 στο «Στέλιος Κυριακίδης», η Πάφος υποδέχεται την ΕΝΠ.

Προσφέρονται οι σημερινές αναμετρήσεις από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Ματς που θα καθορίσει πολλά για την προοπτική των δύο ομάδων στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Α’ κατηγορία. Ο Εθνικός προέρχεται από τη σπουδαία εκτός
έδρας νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και με νίκη θα μεγαλώσει τις αποστάσεις από τη σημερινή του αντίπαλο και η απόδοση για να πάρει τη νίκη και στο σημερινό ματς είναι 2.10. Από πολύ καλό αποτέλεσμα προέρχεται και η Καρμιώτισσα που έφερε ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και το διπλό για να πάρει τη νίκη στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 3,15, ενώ στο 3.30 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 1.80 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.85 τo under 2.5 goals και 1.65 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΑΦΟΣ – ΕΝΠ

Σημαντικό παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία και των δύο ομάδων, με την Πάφο με απόδοση 1.70 να προβάλλει σαν το φαβορί για τη νίκη. Το διπλό της ΕΝΠ προσφέρεται σε απόδοση 4.70 και η ισοπαλία 3.40. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, στο 1.70 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.90 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέρονται επίσης και ειδικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και η νίκη χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ η ομάδα που θα νικήσει τον αγώνα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.
Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram
https://www.instagram.com/betonalfa/
Ακολουθήστε μας στο Facebook
https://www.facebook.com/BetonAlfa/