19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΤΗΒ:Δυσκολευτήκαμε λίγο στο τέλος, αλλά πήραμε τους τρεις πόντους και αυτό μετράει

ΣΤΗΒ:Δυσκολευτήκαμε λίγο στο τέλος, αλλά πήραμε τους τρεις πόντους και αυτό μετράει

By on 11 Φεβρουαρίου, 2021 0 449 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΕΝΠ, ο προπονητής της Πάφου Στηβ Κωνσταντινίδης ανέφερε.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τις τελευταίας δέκα ημέρες έδωσαν τα πάντα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στο Παραλίμνι, μας έδωσαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και στους ιδιοκτήτες της Πάφου, ευχαριστώ για την υποστήριξη και που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβω. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να το τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευτήκαμε λίγο στο τέλος, αλλά πήραμε τους τρεις πόντους και αυτό μετράει”.

Για τα κενά που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι: “Δεν νομίζω ότι είχαμε κενά. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που θα έχεις την κατοχή και δεν θα την έχεις.  Δεν νομίζω να δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος και να χρειάστηκε ο Ρούτκο να κάνει κάποια επέμβαση. Δεν μπορείς να πας στην ίδια ταχύτητα για 90 λεπτά. Είχαμε κάποια λεπτά που δεν ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε αλλάξει το στυλ παιχνιδιού, το σύστημα και οι παίκτες ακόμα προσπαθούν να μπουν στον δικό μου τον ρυθμό”.

Για την φιλοσοφία που θέλει να περάσει: “Παλιά ήμασταν ευχαριστημένοι με την κατοχή μπάλας, κατοχή χωρίς ουσία. Αυτό δεν μου αρέσει. Θέλουμε να κάνουμε εμείς τις ερωτήσεις στους αντιπάλους και όχι το αντίθετο. Με το σκληρό παιχνίδι που μας έδωσε το Παραλίμνι κερδίσαμε στα τελευταία λεπτά δείχνοντας πάθος, θέληση για τη νίκη. Ο Μέρφι έχει πολλά πράγματα να δώσει ακόμα. Κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτόν σήμερα”.