9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O νόμος του Μέρφι…Η Πάφος στο 88΄πήρε τη νίκη 2-1.Η Ένωση είχε ισοφαρίσει αλλά δεν άντεξε…

O νόμος του Μέρφι…Η Πάφος στο 88΄πήρε τη νίκη 2-1.Η Ένωση είχε ισοφαρίσει αλλά δεν άντεξε…

By on 11 Φεβρουαρίου, 2021 0 557 Views

Πολύ σημαντική νίκη για την Πάφο κόντρα στην Ένωση με 2-1, με τον Μέρφι να είναι ο λυτρωτής στο 88’ για την ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη, που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Πάφου.

Πλέον, στους 28 βαθμούς η  Πάφος, έναν λιγότερο από την 6η θέση και δικαιούται να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την υπόθεση 6άδα.
Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Κάρλος Φερέρ να πάρει τον βαθμό, αφού είχε ισοφαρίσει το γκολ του Βαλακάρι (16′) στο 79′ με τον Ντένινγκ. Στους 24 βαθμούς πλέον οι «βυσσινί» και στην επικίνδυνη ζώνη. Τα δυό πρώτα γκολ σημειώθηκαν με πέναλτι μετά από χέρια… Στο 1-0 για την Πάφο το πεναλτι υπέδειξε ο διατητής Β.Δημητρίου και το επιβεβαίωσε το VAR ενώ στο 1-1 για την Ένωση το πέναλτι δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή αν και ήταν κοντά στην φάση αλλά μετά από έλεγχο στο VAR το υπέδειξε και έγινε το 1-1 για να έρθει λίγο πριν το τέλος το 2-1 για την Πάφο με κεφαλιά του Μέρφι

ΠΑΦΟΣ(Στ. Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Σάιθ, Τόρες, Μέρφι, Φουρ (80′ Ράκελς), Αουρέλιο, Φυλακτού, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Αλβάρεζ, Πάντσεον (90+2′ Λελιούκιν)
Στον πάγκο: Πέτρου, Βαρέλα, Αντωνίου, Κούζικ, Καμπράλ, Χαριδήμου

ΕΝΠ (Κ. Φερέρ): Γκατσέφσκι, Μπάρνι, Λουσέρο, Μπελόνε (64′ Κοτσώνης), Ντένινγκ, Θεοδώρου (86′ Μαρκόφσκι), Κοσμά (64′ Φελίπε), Μπαρμπόσα, Μαϊσουράντζε, Μπάλαζιτς, Ενγκό (73′ Ουντότζι)
Στον πάγκο: Πέτρου, Ιρέπ, Μουλαζίμης, Παναγή, Μαυρουδής

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αουρέλιο, Αλβάρεζ, Βαλακάρι / Ενγκό, Μπαρμπόσα, Μπάρνι, Κοσμά, Μπελόνε, Κοτσώνης

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
Α’ Βοηθός:
 Μάριος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός: 
Κυριάκος Σωκράτους
4ος: 
Ανδρέας Στρούθου
VAR: 
Γιώργος Νικολάου
AVAR: 
Ξένια Ηροδότου
Παρατηρητής: 
Χρίστος Νικολαΐδης