4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ καλό.Ελπίζω να μην είναι κάτι σoβαρό για τον Τσέποβιτς

ΜΠΕΡΓΚ:Το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ καλό.Ελπίζω να μην είναι κάτι σoβαρό για τον Τσέποβιτς

By on 13 Φεβρουαρίου, 2021 0 3296 Views

Ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του και τη νίκη εμφανίστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ.

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ελέγξαμε τον αγώνα, σκοράραμε, κάναμε ευκαιρίες. Στο Β’ δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως ήμασταν συμπαγείς αμυντικά. Δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε και αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε όμως το πρώτο μέρος ήταν πάρα πολύ καλό. Είμαι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες μου».

Για τους τραυματισμούς Βίτορ, Τσέποβιτς και Φαμπιάνο: «Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι σοβαρό για Βίτορ, ήταν ένα κτύπημα. Ο Φαμπιάνο ούτε αυτός έχει κάτι σοβαρό, ένα σφίξιμο. Για τον Μάρκο(Τσέποβιτς) θα δούμε μέσα στην βδομάδα και θα γνωρίζουμε καλύτερα την κατάσταση του. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι και σε φόρμα».

Για την καλή εικόνα στα ντέρμπι και το επερχόμενο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ: «Το κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Με ΑΠΟΕΛ πάντα είναι ιδιαίτερο, όλος ο κόσμος το περιμένει. Εμείς γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, και ατομικά οι παίκτες. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα μέχρι το τέλος και θα πρέπει να είμαστε στο καλό μας επίπεδο για να διατηρηθούμε ψηλά. Είμαστε σε καλή φόρμα αυτή την στιγμή.»