19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Γουέστ Μπρομ – Μ.Γιουνάιτεντ 1-1: Δεν μπορεί να ακολουθήσει τη Σίτι!

Γουέστ Μπρομ – Μ.Γιουνάιτεντ 1-1: Δεν μπορεί να ακολουθήσει τη Σίτι!

By on 14 Φεβρουαρίου, 2021 0 409 Views

Αυτή η Γιουνάιτεντ δεν πείθει για τίτλο! Οι «Κόκκινοι» άφησαν δυο βαθμούς στο «Hawthorns», αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ και βρέθηκαν στο -7 από τη Σίτι!

Σε ματς… φωτιά, η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε κακή, έκανε ελάχιστες φάσεις και παρουσίασε ξανά πολλά προβλήματα στην άμυνα. Η Γουέστ Μπρομ είχε περισσότερες φάσεις, αλλά όχι και την ποιότητα για να «καθαρίσει» το ματς. Η Μάντσεστερ που είχε την καλύτερή της φάση στο 90+5′ με τον Μαγκουάιρ βρέθηκε στο -7 από τη Σίτι και με ματς περισσότερο. Οσο για την ομάδα του Άλαρνταϊς είναι στο -12 από τη ζώνη παραμονής και συνεχίζει να ελπίζει!

Γκολ από τα αποδυτήρια η Μπρομ, αλλά…

Eφιαλτικό ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ στο ματς, αφού χρειάστηκαν… 83 δευτερόλεπτα πίεσης για να λυγίσει! Η Μπρομ μπήκε πολύ δυνατά, όπως εξαιρετικός ήταν και ο Ντιάνιε στη μονομαχία με τον Λίντελοφ, όπου κατάφερε να σκοράρει! Η αντίδραση της Μάντστεστερ ήρθε… καταλάθος στο 23′, όταν ο Σνόντγκρας λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ. Η Γιουνάιτεντ δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει, η Μπρομ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και προσπαθούσε με σέντρες να απειλήσει!

Στο 25′ ο Ντιάνιε έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Ντε Χέα είχε μεγάλη επέμβαση στην κεφαλιά του Σνόντγκρας! Μετά το 25ο λεπτό η κατοχή για τους «Κόκκινους» έφτασε στο 72%, αλλά ευκαιρία δεν είχε καμία. Ωστόσο, η… παράδοση που θέλει τη Μπρομ να δέχεται γκολ στο ημίχρονο συνεχίστηκε (13 στα 15 τελευταία). Η Μάντσεστερ στη μοναδική της φάση βρήκε δίχτυα. Ο Σο έκανε τη σέντρα και ο Μπρούνο με υπέροχο γυριστό πέτυχε το 1-1.

Χαμένες ευκαιρίες η Μπρομ, δοκάρι η Μάντσεστερ!

Στο β’ μέρος, η Μάντσεστερ μπήκε δυνατά, αλλά η κάκιστη αμυντική λειτουργία την έβαλε ξανά σε μπελάδες! Τι και αν είχε την κατοχή, τα προβλήματα στα μετόπισθεν ήταν πολλά! Στο 54′ ο Περέιρα εκμεταλλεύθηκε διπλό λάθος Λίντελοφ και Μαγκουάιρ, όμως το διαγώνιο πέρασε μόλις άουτ. Η Μάνστεστερ στο 62′ κέρδισε πέναλτι για… λίγο, αφού ο διαιτητής μπορεί να έδειξε παράβαση σε επαφή του Ατζαγί με τον αρχηγό των «Κόκκινων», ωστόσο μετά το τσεκ που έκανε πήρε πίσω την απόφαση! Η Γιουνάιτεντ πίεζε, αλλά η Μπρομ είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες! Στο 78′ ο Μαγκουάιρ νικήθηκε από τον Ντιάνιε, αλλά ο Ντε Χέα με σούπερ επέμβαση νίκησε τον Σενεγαλέζο. Στο 85′ πάλι ο Ντιάνιε βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Γιουνάιτεντ βγήκε όλη μπροστά και στο 90+5’ θα μπορούσε να… κλέψει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Μαγκουάιρ βρήκε το δοκάρι!