5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Με τριάρα πάτησε εξάδα και περιμένει ο Ολυμπιακός

By on 14 Φεβρουαρίου, 2021 0 341 Views

Ο Ολυμπιακός  ήταν ο νικητής στον αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Οι «μαυροπράσινοι» επικράτησαν σχετικά εύκολα με 3-0 πραγματοποιώντας μια απλή και ουσιαστική εμφάνιση.Με τη νίκη του ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην 6η θέση και την Τρίτη μετά τον αγώνα Δόξας-Πάφου θα ξέρει αν θα μείνει εκεί ενώ στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ.Η Καρμιώτισσα δείχνει να παραδόθηκε στη μοίρα της αφού ξέκοψε πλέον στον πάτο με αρκετή απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες

Ο Μάντζης άνοιξε το σκορ στο 17΄ μετά από λάθος στην άμυνα της Καρμιώτισσας, με τον  Σάλι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο με δύο δικά του γκολ. Στο 54΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 68΄ με πλασέ από τη μικρή περιοχή. Στη φάση του πέναλτι ο Πέρες αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα αφού απέκρουσε την μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή τέρματος μετά από σουτ του Σάλι.

Με τη νίκη που πέτυχε, ο Oλυμπιακός έφτασε στους 31 βαθμούς και την 6η θέση. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα με 18 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Φίλιππος Φίλιππου): Τούμπας, Στυλιανού (58΄ Μπαργκάν), Πέρες, Σάββα, Χριστοφή, Ρέινολντς, Χρίστου (73΄ Έρσκοβιτς), Νεοφύτου (67΄ Παχίπης), Χατζηβασίλης (73΄ Καψός), Ο. Σάσι (59΄ Βαλέντε), Ρόμο
Στον πάγκο: Κίττος, Κυριακίδης, Μπουμπακαρί, Χρυσοστόμου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Ψάλτης (65΄ Κυριάκου), Ανδρέου, Σωτηρίου, Μανρίκε, Νάνι, Σαρφό (75΄ Γαρουφαλιάς), Γκουστάβο, Σάλι (70΄ Φαν Κέσελ), Πεχλιβάνης (65΄ Χάνι), Μάντζης (75΄ Κοστόφ)
Στον πάγκο: Καράδαης, Κωνσταντινίδης, Μίλετιτς

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής:  Δημητρίου Αντρέας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χρίστου, Στυλιανού / Γκουστάβο, Ανδρέου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πέρες
ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»