5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Νίκες ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού & over 1.5 goals; Απόδοση 3.70 στην Bet on Alfa

Νίκες ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού & over 1.5 goals; Απόδοση 3.70 στην Bet on Alfa

By on 14 Φεβρουαρίου, 2021 0 467 Views

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Στις 16:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ στις 18:30 στο ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι δύο σημερινοί αγώνες προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Καρμιώτισσα και έχει ανάγκη τη νίκη για να δημιουργήσει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια, ενώ θέση στην πρώτη εξάδα διεκδικεί ο Ολυμπιακός. Η νίκη της Καρμιώτισσας προσφέρεται σε απόδοση 4.10, το διπλό του Ολυμπιακού 1.65 και η ισοπαλία 3.85. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.65, στο 2.05 το under 2.5 goals και 1.65 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΠΟΕΛ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Από νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό προέρχεται το ΑΠΟΕΛ και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να διατηρήσει ελπίδες για να πλασαριστεί στο πρώτο γκρουπ, ενώ η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από την ήττα από την Ομόνοια και επίσης έχει τις δικές της πιθανότητες για να πλασαριστεί πιο ψηλά. Προβάλλει σαν φαβορί το ΑΠΟΕΛ με την απόδοση του άσου στο 1.60, το διπλό για νίκη της Νέας Σαλαμίνας προσφέρεται σε απόδοση  5 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.70. Η απόδοση του over 2.5 goals, καθώς και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρονται σε απόδοση 1.80, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση του under 2.5 goals.

Οι νίκες των δύο φαβορί, Ολυμπιακού και ΑΠΟΕΛ έχουν συνολική απόδοση 2.64, ενώ νίκη των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με το over 1.5 goals, έχουν συνολική απόδοση 3.70.

Για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέρονται επίσης και ειδικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και η νίκη χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ η ομάδα που θα νικήσει τον αγώνα. Επίσης η Bet on Alfa, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/