30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024

ΕΝΠ-Ανόρθωση: Ανάλυση και στατιστικά

By on 15 Φεβρουαρίου, 2021 0 1098 Views

H Aνόρθωση κάνει την ανάλυση του αγώνα με την Ένωση δίνοντας ενδιαφέροντα στοιχεία:

Η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος φέρνει την ομάδα μας να αγωνίζεται για τελευταία φορά εκτός έδρας για την κανονική περίοδο, με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου».

Μέσα από την καταγραφή αριθμών που ενδιαφέρουν, θα προσπαθήσουμε να σας βάλουμε στο κλίμα της αναμέτρησης.

Βαθμολογία

Το φινάλε της 24ης αγωνιστικής μας βρήκε στο -6 από την κορυφή και την τέταρτη θέση του πίνακα. Παράλληλα με την ΑΕΛ τερματίστηκε και ένα σερί οκτώ νικών σε εντός έδρας αγώνες. Διατηρήθηκε όμως το αήττητο σερί για έβδομο αγώνα ενώ στους έξι δε δεχθήκαμε γκολ. H Ένωση με 24 βαθμούς είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης.

«Βυσσινί» σε άνοδο

Είναι μια σεζόν με δυο όψεις η φετινή για την Ένωση όπως εξελίσσεται, καθώς στις πρώτες 15 αγωνιστικές είχε μόλις μια νίκη ενώ στις εννιά που ακολούθησαν έκανε πέντε. Δέχθηκε τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα, όλες στο γκολ.

Γκολ

Με δυο αγώνες χωρίς να σκοράρουμε, παραμένουμε στα 34 γκολ απολογισμό στην επίθεση ενώ η άμυνα παραμένει στα 20. Τέταρτη και τρίτη θέση στη σχετική λίστα αντίστοιχα. Η Ένωση έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση με 20 και την πέμπτη χειρότερη άμυνα με 35.

Τι έγινε στον πρώτο γύρο

Με πρωταγωνιστική τον Γκιόργκι Κβιλιτάϊα που σημείωσε χατ τρικ, η ομάδα μας επικράτησε της Ένωσης με 4-2 και επανήλθε στην κορυφή του πίνακα. Για την Ανόρθωση είχε σκοράρει και ο Σέλιν ενώ για τους Παραλιμνίτες τα γκολ σημειώθηκαν από Φελίπε και Μπαλοτέλι.

Δείτε τις φάσεις

Προϊστορία

Στις 10 τελευταίες μας επισκέψεις στην έδρα της Ένωσης για την κανονική περίοδο μετράμε εφτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως είναι ματς που σχεδόν πάντα φέρνει γκολ, αφού στα τελευταία 25 ματς πρωταθλήματος καταγράφηκε μόλις ένα 0-0.

Συμμετοχές παικτών

Τρεις ποδοσφαιριστές, Μπάλατζιτς, Φελίπε και Θεοδώρου, έχουν αγωνιστεί και στους 24 αγώνες της Ένωσης ως τώρα. Για τον Σλοβένο κεντρικό αμυντικό, το σερί διακόπτεται καθώς θα απουσιάσει με κάρτες. Λόρια, Κορέια και Αρτυματάς με 22 συμμετοχές είναι αντίστοιχα οι πρώτοι της λίστας για την ομάδα μας.

Ποιοι σφυρίζουν

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Χριστοφή Τιμόθεος
AVAR:  Χρίστου Ε. Χρίστος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης