17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Διπλό της Ανόρθωσης στο Παραλίμνι, με απόδοση 1.70 στην Bet on Alfa.Oι αποδόσεις και για το Δόξα-Πάφος

By on 16 Φεβρουαρίου, 2021 0 327 Views

Ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις η 25ηω και προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Στις 17:00 στο Μακάρειο η Δόξα υποδέχεται την Πάφο και στις 19:00 στο «Τάσος Μάρκου» η Ανόρθωση δοκιμάζεται με την ΕΝΠ.

Οι δύο σημερινοί αγώνες προσφέρονται από την Bet on Alfa με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΔΟΞΑ – ΠΑΦΟΣ

Διεκδικούν και οι δύο ομάδες θέση στο πρώτο γκρουπ και το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης θα δείξει την προοπτική που θα έχουν για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Στοιχηματικά το ματς είναι ισορροπημένο μες τη νίκη της Δόξας να προσφέρεται στο 2.70, το διπλό της Πάφου 2.35 και η ισοπαλία 3.35.

Στο 2.05 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΕΝΠ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος της Ανόρθωσης για να έχει καλύτερη προοπτική για τη συνέχεια και προβάλλει σαν φαβορί με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 1.70. Ανάγκη από βαθμούς έχει και η ΕΝΠ που κάνει την προσπάθεια της για παραμονή και ο άσος έχει απόδοση 4.50, ενώ στο 3.50 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.10, στο 1.60 προσφέρεται το under 2.5 goals και 2.05 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέρονται επίσης και ειδικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και η νίκη χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ η ομάδα που θα νικήσει τον αγώνα. Επίσης η Bet on Alfa, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/