19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Δυάδα over 2.5 goals στο Champions League, με απόδοση 4.06 στην Bet on Alfa

Δυάδα over 2.5 goals στο Champions League, με απόδοση 4.06 στην Bet on Alfa

By on 17 Φεβρουαρίου, 2021 0 382 Views

Συνέχεια στη δράση για τη φάση των «16» του Champions League με τις αναμετρήσεις Πόρτο – Γιουβέντους και Σεβίλλη – Ντόρτμουντ.

Με πολλές στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις είναι διαθέσιμοι οι δύο σημερινοί αγώνες από την Bet On Alfa. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

PORTO JUVENTUS

Με απόδοση 1.90, η Γιουβέντους προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Ο άσος για νίκη της Πόρτο προσφέρεται σε απόδοση 4.10 και 3.20 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.25 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.60 το under 2.5 goals και 2.05 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

SEVILLA DORTMUND

Ισορροπημένο στοιχηματικά αυτό το ζευγάρι με οριακό φαβορί για τη νίκη τη Σεβίλλη με απόδοση 2.25, η νίκη της Ντόρτμουντ προσφέρεται στο 3.00 και η ισοπαλία 3.35. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.80, στο 1.95 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.65 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αν βλέπετε να μπαίνουν πολλά γκολ στους αποψινούς αγώνες, η δυάδα over 2.5 goals έχει συνολική απόδοση 4.06.

Είναι διαθέσιμες και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους αγώνες του Champions League, όπως ο ποδοσφαιριστής που θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα, το χρονικό σημείο που θα σημειωθεί το πρώτο γκολ και άλλα πολλά. Είναι επίσης διαθέσιμη η επιλογή Build & Bet μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, ενώ η Bet On Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/