6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

MΠΕΡΓΚ:Mε το ΑΠΟΕΛ πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια

By on 19 Φεβρουαρίου, 2021 0 1502 Views

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και σχολίασε για το πως περιμένει το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι βελτιωμένοι όπως ξέρετε και πάντα τα παιχνίδια με το Αποέλ είναι έντονα και κλειστά. Υπάρχει και μία έξτρα διάσταση στον αγώνα πάντα.

Για τον αντίπαλο μας: Έχουν αλλάξει λίγο το σχηματισμό τους. Ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι ο ίδιος όμως άλλαξαν την τακτική τους. Εξακολουθούν να έχουν καλούς παίκτες.Είχαν μία δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα αλλά όπως έχω πει τώρα είναι καλύτεροι και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι το Αποέλ μάχεται για είσοδο στην εξάδα: Θεωρώ πως έτσι κι αλλιώς όλοι στην  ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνουν τα πάντα για να έρθει η νίκη σε αυτόν τον αγώνα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Είναι σημαντικός αγώνας, θα ήταν έτσι κι αλλιώς.

Για τον αγώνα με τον Ερμή: Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση μας. Πετύχαμε δύο όμορφα γκολ και είχαμε τον έλεγχο. Δείξαμε την ποιότητα μας στα γκολ αλλά και στη δημιουργία φάσεων στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό, δεν ήμασταν τόσο καλοί με τη μπάλα. Είχαμε όμως τον έλεγχο και καταφέραμε άλλη μία σημαντική νίκη.

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας λίγο πριν το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος: Είμαστε χαρούμενοι διότι η ομάδα αποδίδει καλά. Οι συνεργασίες και η κατανόηση βελτιώνονται και οι παίκτες δείχνουν καλύτεροι. Στη φυσική κατάσταση βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε και αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε.

Το μήνυμα στον κόσμο πριν το παιχνίδι: Κι εμείς ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι δύσκολη περίοδος γιατί δεν μπορούν να είναι δίπλα μας στους αγώνες για να παλεύουμε μαζί. Ξέρουμε όμως ότι μας ακολουθούν από τα σπίτια τους, από τις τηλεοράσεις τους και αυτό το νιώθουμε. Σίγουρα είναι παιχνίδια που είναι καλό να συμμετέχεις, είναι ιδιαίτερα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Το περιμένουμε πως και πως.

Το βίντεο: