2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Eίμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας.Έπρεπε να το τελειώσουμε,όμως είχαμε αγωνία μέχρι το τέλος

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Eίμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας.Έπρεπε να το τελειώσουμε,όμως είχαμε αγωνία μέχρι το τέλος

By on 20 Φεβρουαρίου, 2021 0 559 Views

Για το παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι έφθασε τα 100 παιχνίδια στο Αντώνης Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε ο Κετσπάγια μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ανόρθωσης με την Δόξα..

Αναλυτικά πιο κάτω.

Για το παιχνίδι: «Κερδίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι. Το τελευταίο πριν τα πλει-οφς. Θα έλεγα πως ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν όμως σε αγωνία μέχρι το τέλος. Επρεπε να το τελειώσουμε. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το Κύπελλο. Καλή συνέχεια στην Δόξα. Πάλεψε για να μπει στην εξάδα. Είχε καλή πορεία και εύχομαι καλή συνέχεια.»

Για το γεγονός πως έφθασε τα 100 παιχνίδια στο “Α. Παπαδόπουλος”: « Σαν προπονητής?Μάλιστα. Φτάσαμε τα 100 ?(γέλια). Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Ήρθα πριν δυο χρόνια να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Διεκδικήσαμε πέρσι, δυστυχώς δεν τελειώσαμε αυτό που αρχίσαμε. Είμαστε και φέτος σε όλους τους στόχους μας μέσα και μπορούμε να βλέπουμε μπροστά με αισιοδοξία.

Με βάση το γεγονός ότι ο κ. Πουλλαΐδης είναι Κύπρο, θα συζητήσει το ενδέχομενο επέκτασης της συνεργασίας σας: «Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο»