17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Over 2.5 goals το ντέρμπι «αιωνίων»; Απόδοση 2.05 στην Bet on Alfa

Over 2.5 goals το ντέρμπι «αιωνίων»; Απόδοση 2.05 στην Bet on Alfa

By on 20 Φεβρουαρίου, 2021 0 440 Views

Μπορεί το ντέρμπι Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ να διεξάγεται με διαφορετικές συνθήκες από κάθε προηγούμενο, αφού οι γαλαζοκίτρινοι οριστικά θα συνεχίσουν στο δεύτερο γκρουπ, όμως δεν παύει να είναι το ντέρμπι «αιωνίων» του κυπριακού πρωταθλήματος, το οποίο θα αρχίσει στις 18:30 στο ΓΣΠ. Νωρίτερα σήμερα, στις 16:00 θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο αγώνας Ανόρθωση – Δόξα.

Οι σημερινοί αγώνες προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας, που ανάμεσα σε άλλα προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ

Με νίκη η Ομόνοια θα σφραγίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θα μπει με άλλη δυναμική στα πλέι οφ, ενώ το ΑΠΟΕΛ παίζει για το γόητρο του, αλλά και για να βελτιώσει τη βαθμολογική του συγκομιδή. Σαν φαβορί με απόδοση 1.85 προβάλλει η Ομόνοια, η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται σε απόδοση 4 και στο 3.35 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 2.05, στο 1.65 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.90 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΔΟΞΑ

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.35 είναι η Ανόρθωση, το διπλό για νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 7 και η ισοπαλία 4.70. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.70, στο 1.95 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 2 για την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Είναι διαθέσιμοι από την Bet on Alfa και οι αγώνες της Β’ κατηγορίας.

Για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέρονται επίσης και ειδικά στοιχήματα, όπως το αποτέλεσμα του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο, το χρονικό σημείο επίτευξης του πρώτου γκολ και η νίκη χωρίς να δεχτεί κάποιο γκολ η ομάδα που θα νικήσει τον αγώνα.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές, ενώ προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetonAlfa/