8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Οι αλλαγές θα αλλάξουν τον Απόλλωνα; Moνόδρομος η νίκη κόντρα στην Ένωση

By on 21 Φεβρουαρίου, 2021 0 819 Views

O στόχος που είχε ο  Απόλλωνας να τερματίσει  πρώτος στην α’ φάση του πρωταθλήματος και να μπει με αέρα κορυφής στην φάση των ομίλων είναι ανέφικτος  και πλέον φουλάρει για τον μεγάλο στόχο. Εξάλλου τα τελευταία χρόνια δεν είναι αυτός που μπαίνει πρώτος στα πλέι οφ που κατακτά τον τίτλο.

Η καλύτερη θέση στην οποία μπορούν να τερματίσει ο Απόλλωνας  είναι η 2η και αυτή δεν είναι αποκλειστικά στα πόδια του και θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα από τα παιχνίδια της Κυριακής. Οι «γαλάζιοι» παίζουν με την Ένωση στο Τσίρειο και θα ξέρουν και το αποτέλεσμα της ΑΕΛ στο Δασάκι με τον Εθνικό. Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» φύγουν με διπλό τότε ο Απόλλωνας θα είναι οριστικά 3ος ακόμα και με νίκη επί της Ένωσης. Αν η ΑΕΛ δεν νικήσει και η ομάδα του Πετράκη πάρει το ζητούμενο τότε τελειώνει στην 2η θέση την α’ φάση και θα ξέρει και τον αντίπαλος της στην πρεμιέρα των πλέι οφ αλλά και γενικότερα όλο το πρόγραμμα της β’ φάσης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν ο τερματοφύλακας Γιοβάνοβιτς, ο Βασιλείου, ο Χάμπος Κυριάκου όχι στην μεσαία γραμμή αλλά στο κέντρο της άμυνας, ο Σακέτι με τον Ντένιτς στο κέντρο, ο Παπουνασβίλι στο άκρο της επίθεσης και ο Νταμπό. Οι υπόλοιποι της 11άδας θα είναι οι Ρομπέρζ, Ζοάο Πέδρο, Πίττας και Μπίσεσβαρ. Εκτός θα μείνουν οι τιμωρημένοι Γιούστε και Ντιγκινί και οι τραυματίας Γιαννιώτας και Κατελάρης.

Πάντως μόνο εύκολος δεν είναι ο αγώνας με την Ένωση η οποία παλεύει για σωτηρία και ψάχνει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και με ομάδες του Α΄ ομίλου. Σίγουρα για τον Απόλλωνα δεν είναι αρκετό μόνο οι αλλαγές στην 11αδα αλλά θα πρέπει να ιδρώσουν την φανέλα για να πάρουν τη νίκη.