3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KEΡΚΕΖ:Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΛ που να μην έχει όνειρο το πρωτάθλημα

KEΡΚΕΖ:Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΛ που να μην έχει όνειρο το πρωτάθλημα

By on 21 Φεβρουαρίου, 2021 0 3007 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον Εθνικό στο Δασάκι. 

“Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίζεις πολύ καλά για να κερδίζεις φέτος. Ξέραμε ότι ο Εθνικός με τον φίλο μου τον Ηλία, παίζει πολύ καλά. Όπως ξεκινήσαμε όμως, τελειώσαμε το ματς. Κερδίσαμε δίκαια. Παίξαμε σε άλλα παιχνίδια καλύτερα.Αυτό το παιχνλίδι δεν ήταν καλό σε θέαμα ,ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες.Οι παίκτες μου έδωσαν πολλά σήμερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Τελειώσαμε δεύτερη την πρώτη φάση και πιστεύω ότι κανείς δεν το πίστευε. Καλή συνέχεια στον Εθνικό και στον φίλο μου Ηλία. Εύχομαι να μείνει στην κατηγορία” 

Για τον Μπουνόζα: “Πήγε στο νοσοκομείο. Γύρισε ο αγκώνας του. Δεν ξέρω αν θα κάνει εγχείρηση. Θα δούμε, αν είμαστε τυχεροί και δεν μείνει έξω για μεγάλο διάστημα” 

“Είχαμε ένα πρόβλημα με τον Μηνά. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την συμμετοχή του σήμερα. Ο Αβραάμ από αύριο είναι κανονικά μαζί μας. Ο Παπαφώτης χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο”

Για το αν ονειρεύεται το πρωτάθλημα: “Δεν υπάρχει κανείς στην ΑΕΛ που να μην έχει όνειρο το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα 10 ντέρμπι, έχουμε και κύπελλο. Πρώτος μας στόχος είναι η Ευρώπη. Είμαστε κοντά. Σίγουρα αν είμαστε μέχρι το τέλος εκεί, θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Όταν είσαι στην ΑΕΛ πάντα έχεις άγχος και πίεση. Θέλω να πω στον κόσμο ότι δεν θέλω να μας πιάνει πανικός. Έχουμε δυνατά παιχνίδια μπροστά μας, δεν σημαίνει ότι θα τα κερδίσουμε όλα. Βλέπουμε μπροστά. Αν έρθει το πρωτάθλημα θα είναι καλό”