6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Γρίφος η 11αδα της Ανόρθωσης με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης

Γρίφος η 11αδα της Ανόρθωσης με στόχο το πρώτο βήμα πρόκρισης

By on 24 Φεβρουαρίου, 2021 0 685 Views

Ο στόχος της Ανόρθωσης για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι δεδομένος.Δεδομένο είναι ότι είναι και το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην Καρμιώτισσα.Αυτό που δεν μπορεί ν απροβλέψει κάποιος είναι πόσες αλλαγές θα έχει στην 11αδα της.

Εκτός αποστολής έμειναν Οκριασβίλι και Λόρια.Ο μεν Λόρια, αγωνίζεται ανελλιπώς από το παιχνίδι κυπέλλου με την Πάφο (4/11) και ο τεχνικός της βαρωσιώτικης ομάδας έκρινε πως χρειάζεται να πάρει «ανάσες», εν όψει της συνέχειας. Για τον άλλο συμπατριώτη του, μπορεί να μην χρειάζεται… ξεκούραση, δεν χρειάζεται όμως καταπόνηση μετά από το μεγάλο διάστημα αποχής του.Δεδψομένη είναι η απουσία του Ελουντού
Έτσι, οι Τζουρ και Χριστοφή, αναμένεται πως θα είναι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν. Ωστόσο, στις δύο αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος… δεν θα σταματήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια καθώς κι άλλοι ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, όπως οι Γκαλίτσιος, Μπουσουλάτζιτς ,Μανιάς, Χουσμπάουερ,Μαργκάσα ενώ δεν αποκλείονται περαιτέρω εκπλήξεις από τον Γεωργιανό.Ίσως πάρει ανάσες και ο Βργκοτς Έτσι, η 11άδα παραμένει… γρίφος για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την Καρμιώτισσα με στλόχοι να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.Άλλωστε όσοι αγωνιστούν είναι 11αδάτοι και είναι ευκαιρία να δείξουν πόσο έτοιμοι είναι να βοηθήσουν την ομάδα στην τελική ευθεία της χρονιάς. .