18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με το ενάμιση πόδι στους 4.Η Ανόρθωση 2-1 την Καρμιώτισσα στην Πάφο

Με το ενάμιση πόδι στους 4.Η Ανόρθωση 2-1 την Καρμιώτισσα στην Πάφο

By on 24 Φεβρουαρίου, 2021 0 529 Views

Η Ανόρθωση… έπαιξε με την φωτιά όμως δεν κάηκε, νίκησε 2-1 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας και πήρε σοβαρό  προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

H Aνόρθωση με αρκετές αλλαγές στην 11αδα της έλεγξε το παιχνίδι στο Α΄ ημίχρονο με σαφέστατη υπεροχή και με ένα ωραίο γκολ του Μίχα πήρε το προβάδισμα. Στο β΄ ημίχρονο η Καρμιώτισσα ανέβηκε ενώ η Ανόρθωση εφησύχασε και είχε το μυαλό της στον Απόλλωνα και αυτή η χαλάρωση έφερε το 1-1 για την Καρμιώτισσα αφού χάθηκε μια τεράστια διπλή ευκαιρία από Μανιά -Χριστοφή για να γίνει το 0-2 που θα σφράγιζε τη νίκη .Στο τέλος η Ανόρθωση πέτυχε το 2-1 μ αυτογκόλ του Στυλιανού αφού προηγουμένως ο νεαρός Κίττος ήταν σταθερός και δεν επέτρεψε στους παίκτες της Ανόρθωσης να σκοράρουν. Το 1-2 ασφαλώς δίνεις σοβαρό προβάδισμα στην Ανόρθωση και είναι με το ενάμιση πόδι στους 4 αφού μόνο με έκπληξη μεγατόνων μπορεί να κερδίσει στον επαναληπτικό η Καρμιώτισσα στο Παπαδόπουλος με δύο γκολ διαφορά.

20′ ΓΚΟΛ 0-1! Ο Ντορ Μίχα με σουτ ανοίγει το σκορ μετά από πάσα του Χριστοφή. Δυνατό σουτ από τον Μίχα ο οποίος σημειώνει ένα ωραίο γκολ δίνοντας προβάδισμα στην Aνόρθωση. Δεύτερο γκολ για τον Ισραηλινό ο οποίος είχε σκοράρει την 1η Νοεμβρίου στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην… Kαρμιώτισσα.

45′ Ο Χριστοφή με τακουνάκι πασάρει στον Μανιά ο οποίος σεντράρει από αριστερά, ο Καλτσάς με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα χέρια του Κίττου.

56′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Μετά από αντεπίθεση ο Αμπαρτζουμιάν σεντράρει, ο Μανιάς δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στο κενό τέρμα  και ο Χριστοφή από κοντινή απόσταση σουτάρει και η μπάλα καταλήγει έξω!

61′ ΓΚΟΛ 1-1! Ο Στυλιανού σεντράρει, ο Χατζηβασίλης σουτάρει και ο Χέρσκοβιτς μετά από την απόκρουση του Τζουρ ισοφαρίζει σε 1-1!

63′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι (για χέρι Μαργκάσα) από τους παίκτες της Καρμιώτισσας. Εξετάζεται η φάση από το VAR. Ο Μαργκάσα βρίσκει την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

68′ Κεφαλιά από τον Βργκοτς μετά από εκτέλεση του Νταουσσβίλι, η μπάλα καταλήγει έξω.

70′ Ο Ρομό σουτάρει, ο Τζουρ μαζεύει την μπάλα.

76′ Ο Χέρσκοβιτς εκτελεί το κόρνερ, ο Τζουρ μαζεύει την μπάλα.

76′ Κόρνερ για την Ανόρθωση. Ο Χριστοφή στην αντεπίθεση γύρισε προς τον Κβιλιτάια, ο Μπαράνοφ με τάκλιν παραχώρησε κόρνερ.

77′ Ο Χουσμπάουερ σουτάρει, η μπάλα καταλήγει έξω.

80′ O Kίττος μαζεύει την μπάλα προ του Κβιλιτάια μετά από γύρισμα του Αμπαρτζουμιάν από δεξιά.

80′ Ο Αμπαρτζουμιάν σουτάρει, ο Κίττος εντυπωσιακά εξουδετερώνει σε κόρνερ!

85΄Κεφαλιά από τον Κβιλιτάια, η μπάλα καταλήγει έξω.

90′ ΓΚΟΛ 1-2! Ο Αμπαρτζουμιάν σεντράρει, o Κβιλιτάια δεν μπόρεσε να κάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα από τον ώμο του Στυλιανού. Με αυτογκόλ η Ανόρθωση πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ.

90’+1′ Ο Κβιλιτάια κερδίζει την μπάλα με εξουδετερωμένο τον Κίττο όμως ολιγωρεί με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για την Ανόρθωση.

Καρμιώτισσα (Γ.Ποντικός):  Κίττος, Μπαράνοφ, Ρόμο, Μ.Σάσι (Ι.Σάσι), Χριστοφή, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Νουάρτε, Χέρσκοβιτς (Μπαργκάν 77′), Ρέινολτς, Νεοφύτου (Στυλιανού 5′)

Στον πάγκο: Παπλωματάς, Παχίπης, Μπουμπακάρι, Κωμοδίκης, Σάββα, Καψός.

Ανόρθωση (Τ.Κετσπάγια): Τζουρ, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μανιάς (Κβιλιτάια 62′), Μίχα, Καλτσάς (Αμπαρτζουμιάν 46′), Μπουσουλάζιτς (Χουσμπάουερ  62′), Ρισβάνης (Βργκοτς 46′), Μαργκάσα (Κορέια 68′), Χριστοφή.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Π.Αρτυματάς, Πηλέας,, Κορρέα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: /Χούσμπαουερ

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

VAR: Σωτηρίου Λούκας

AVAR:Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας