18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Γιατί δεν άφησε τις φάσεις και να κριθούν από το VAR;

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:Γιατί δεν άφησε τις φάσεις και να κριθούν από το VAR;

By on 24 Φεβρουαρίου, 2021 0 1578 Views

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια για το κύπελλo, εξέφρασε απορίες για την διαιτησία και για το VAR.

Το ιδανικό θα ήταν να πετύχουμε γκολ και να μην δεχθούμε. Κάναμε το πενήντα τοις εκατό μονό σε σχέση με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή η Ομόνοια χωρίς ευκαιρίες. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, δυστυχώς δεν διατηρήσαμε το προβάδισμά μας, έτσι είναι τέτοιου είδους παιχνίδια ντέρμπι. Έχουμε ακόμη ένα ημίχρονο και εκεί θα κριθεί η πρόκριση. Σαφώς υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα και ελπίζω να πετύχουμε εμείς γκολ και να διεκδικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Ελπίζω να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοφοί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο αφορά σε κάποια πράγματα που δεν κατανοούμε και συνέβηκαν σε πάρα πολλά παιχνίδια φέτος. Δεν κατανοούμε, διότι υπάρχει το εργαλείο το VAR και έπρεπε να είναι χρήσιμο. Κάπου το χάσαμε σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι έμπειροι, δεν αντιλήφθηκαν πώς να λειτουργούν; Δεν ξέρουμε και ελπίζω να μην είναι παράγοντας που θα παίξει ρόλο στη διαμόρφωση στον καθορισμό και των δύο τίτλων. Σε μία φάση στο 76’ πάνω στον Γκάρνερ και στον Σαχάρ στο 90΄. Έπρεπε να αφεθούν οι φάσεις να εξελιχθούν και ακολούθως να κρίνει το VAR με τον διαιτητή».

ΣΣ:Το VAR ελέχγει όλα τα γκολ οπότε αν γίνει επιθετικό φάουλ στην περιοχή και σημειωθεί γκολ τότε μετά από τον έλεγχο στο VAR μπορεί να ακυρωθεί το γκολ και να δοθεί το φάουλ κάτι που ο Β.Δημητρίου δεν εφάρμοσε και εκφράζει παράπονα το ΑΠΟΕΛ αφού ανέκοψε τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ μέσα στην περιοχή δίνοντας φάουλ ενώ θα μπορούσε να περιμένει το τέλος της φάσης