20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024

Τελευταία ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Λουντέμο επιστρέφει ίσως και ο Νσούε

By on 24 Φεβρουαρίου, 2021 0 968 Views

Το παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα το ΑΠΟΕΛ καθώς επανέρχεται στον μοναδικό θεσμό που του έχει απομείνει για να διακριθεί φέτος και να σώσει ότι σώζεται, αυτόν του Κυπέλλου.

Το να γίνει το πρώτο βήμα για πρόκριση δεν θα είναι εύκολο καθώς αντίπαλος είναι η πλέον ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και πρώτη στην βαθμολογία Ομόνοια από την οποία έχασε πριν μερικές μέρες. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι «αιωνίων» και αυτό το λέμε πάντα, όταν και η Ομόνοια δεν ήταν στα καλά της και τώρα που το ΑΠΟΕΛ δεν είναι και στα καλύτερα του.

Αρχικός στόχος για την ομάδα του Πουρσαϊτίδη εκ των πραγμάτων είναι να κρατηθεί ανοικτή η πόρτα της πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Πουρσαϊτίδη για την 11άδα, ναι μεν ο αντίπαλος είναι ο ίδιος αλλά θα προκύψουν αλλαγές. Αν είναι απόλυτα έτοιμος ο Νσούε θα πάρει την θέση στην δεξιά πλευρά με πρώτο μέλημα να σταματήσει τον Λέζιακς αλλά να βοηθήσει και επιθετικά. Αλλαγή πιθανότατα θα έχουμε και στον αξονα καθώς ο Λουντέμο επιστρέφει και θα πάρει φανέλα βασικού μάλλον αντί του Ανουάρ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αξιώσει και ο Ντογκαλά.

Μια πιθανή 11άδα είναι οι Ουζόχο, Σιέλης, Βινίσιους, Μερκής, Λουντέμο, Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Νσούε, Σαμπάλα, Ντογκαλά και Γκάρνερ.