4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024

ΡΙΣΒΑΝΗΣ:Έχουμε πίστη στους στόχους μας(βίντεο)

By on 26 Φεβρουαρίου, 2021 0 2932 Views

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στην κάμερα της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο Ελλαδίτης αμυντικός αξιολόγησε την πορεία της  Ανόρθωσης και τόνισε υπάρχει πίστη για την νίκη επί του  Απόλλωνα  στο ντέρμπι της πρεμιέρας στα πλέι οφ και αναφέρθηκε στους δύο στόχους της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός ανάφερε αρχικά: «Μέχρι στιγμής πήραμε τα αποτελέσματα που μπορούσαμε. Σίγουρα θα μπορούσαμε ακόμα ένα δύο ματς. Τώρα για την συνέχεια βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είμαστε συγκεντρωμένοι θέλουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτή. Το πιστεύουμε. Δουλεύουμε καθημερινά, θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε. Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει ποιοτικούς παίκτες. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, βήμα-βήμα. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε τον στόχο μας. Και το κύπελλο είναι σημαντικός θεσμός, θέλουμε να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος».

Για την προσωπική του απόδοση: «Όταν ήρθα εδώ με βοήθησαν όλοι και τα παιδιά και οι άνθρωποι της ομάδας. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ την ομάδα, να είμαστε όλοι υγιείς και όλα τα καλά να έρθουν».