2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H Ένωση με ανατροπή έβαλε φωτιά στο β΄όμιλο. Με 10 η Ν. Σαλαμίνα δεν άντεξε

H Ένωση με ανατροπή έβαλε φωτιά στο β΄όμιλο. Με 10 η Ν. Σαλαμίνα δεν άντεξε

By on 27 Φεβρουαρίου, 2021 0 9202 Views

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι «βυσσινί» έφυγαν με μεγάλο διπλό από το «Αμμόχωστος» επικρατώντας 2-1 της Νέας Σαλαμίνας και την πλησίασαν στους δύο βαθμούς βάζοντας ταυτόχρονα  «φωτιά» στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ένωση έφτασε πλέον στους 27 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα έμεινε στους 29.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Η Νέα Σαλαμίνα παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 10ο λεπτό λόγω αποβολής του Βαρέλα, ήταν καλύτερη στο α΄ μέρος, κατάφερε να προηγηθεί  με κεφαλιά του Καμισοκό στο 26΄ και είχε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Στην επανάληψη ανέλαβε τα ηνία η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, έβαλε πίεση για την ισοφάριση, αυτή ήρθε με μια από τις αλλαγές τον Γκάντο ο οποίος με κεφαλιά στο 65΄ έκανε το 1-1 για να έρθει ο Φελίπε με γκολάρα στο 85΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να αφήσει άγαλμα τον Βεσελόφσκι που έκανε 3-4 εκπληκτικές αποκρούσεις προηγουμένως  και να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου (87΄ Σιαθάς), Καμισοκό, Βαρέλα, Ντανίλο, Βάγκνερ (70΄ Ντουβεντρού), Οσέι (28΄ Μουστιβάρ), Τσουκαλάς (87΄ Πικής), Νικολάου (87΄ Μπρένο), Χριστοφόρου, Κονφέ

Στον πάγκο: Ονησιφόρου, Αντρέου, Κρείν, Παύλου,

ΕΝΠ (Κ.Φερέρ): Γκατσέφσκι, Μπάρνι, Λουσέρο (46΄ Γκάντο), Ντένινγκ (87΄ Κοσμάς), Θεοδώρου (46΄ Ιρέπ), Μπαρμπόσα, Κοτσώνης (76΄ Κυριάκου), Πανός (61΄ Μαρκόφσκι), Μπάλαζιτς, Φελίπε, Ενγκο.

Στον πάγκο: Πέτρου,  Μπελόνε,  Μαϊσουράντζε,  Μαυρουδή

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νικολάου, Τσουκαλές/Ντένινγκ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βαρέλα

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Χριστοφή Τιμόθεος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης