6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΡΓΚ:Ήταν μία δύσκολη μάχη… Είμαστε σε διάλογο με τη διοίκηση για το συμβόλαιο

ΜΠΕΡΓΚ:Ήταν μία δύσκολη μάχη… Είμαστε σε διάλογο με τη διοίκηση για το συμβόλαιο

By on 28 Φεβρουαρίου, 2021 0 4013 Views

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου.

Ειμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα όπως και τα προηγούμενα μας τον Ολυμπιακό. Το ξεκίνημα στο παιχνίδι ήταν εντάξει όμως όχι και η συνέχεια. Σκοράραμε με ένα καταπληκτικό σουτ. Η απόδοση μας στο δεύτερο μέρος ήταν κοντά σε αυτό που θέλαμε. Μπράβο στους πάικτες για τη νοοτροπία, δεν τα έβαλαν κάτω, που δεν έπαψαν να πιστεύουν και κατάφεραν να κάνουν στο δέυτερο μέρος κάπως πιο κανονική εμφάνιση. Ήταν μία δύσκολη μάχη. Θα προετοιμαστούμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι.

Για την απόδοση της ομάδας: Δεν νομίζω ότι ήταν λόγω του τέρματος το ανέβασμα στην απόδοση διότι ήμασταν καλύτεροι και πριν το γκολ. Επιστρέψαμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Τα πρώτα 10-15 λεπτά ήμασταν εντάξει. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πραγματα που συνήθως δεν κάνουμε. Ήμασταν πιο δημιουργικοί, πιο συμπαγείς χωρίς όμως να αλλάξουμε κάτι ιδιαίτερο στο β’ μέρος.

Αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του: Έχω διάλογο με την ομάδα. Νομίζω είναι χαρούμενοι στην ομάδα με εμένα και εγώ είμαι χαρούμενος εδώ. Θα συνεχίσουμε τον διάλογο. Όταν το συζητήσουμε θα δούμε. Είμαι χαρούμενος εδώ, είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε.