6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Πάφος πήρε νίκη σιγουριάς και βύθισε την Καρμιώτισσα

Η Πάφος πήρε νίκη σιγουριάς και βύθισε την Καρμιώτισσα

By on 1 Μαρτίου, 2021 0 3976 Views

Πάφος νίκησε την με 2-1 Καρμιώτισσα στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι άουτ και ανέβηκε στους 35 βαθμούς,και μπορεί να βλέπει με αέρα σιγουριάς την συνέχεια και άφησε  στους 18 βαθμούς την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών που πλέον έχει βουνό μπροστά της και μαθηματικές μάλλον ελπίδες για σωτηρία.

Η Πάφος ξεκίνησε το ματς με επιθετική διάθεση και στόχο να πάρει προβάδισμα νωρίς στο σκορ, κάτι που κατάφερε στο 7’ του αγώνα, όταν ο Βαλακάρι εκτέλεσε φάουλ και ο Αραγιούρι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη ήταν σαφώς καλύτερη από την Καρμιώτισσα, δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες και είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ ημιχρόνου. Η Παφιακή ομάδα μετουσίωσε την υπεροχή της και με δεύτερο γκολ όταν ο Πάνιτς στο 37’ έδωσε μια έξυπνη πάσα στον Αουρέλιο ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ διπλασίασε τα γκολ της Πάφου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτo από… παρεμβάσεις του VAR. Στο 57’ ο διαιτηής του αγώνα Κωνσταντίνος Φελλάς υπέδειξε πέναλτι για φάουλ του Πάνιτς στην περιοχή όμως κλήθηκε από τον VAR και αποφάσισε να ακυρώσει το πέναλτι.

Στο 70’ o VAR ενημέρωσε τον διαιτητή να δει στο βίντεο την ανατροπή του Χριστοφή από τον Κβίντα, με τον κύριο Φελλά να υποδεικνύει την παράβαση. Ο Ρόμο εκτέλεσε το πέναλτι, ο Ρούντκο απέκρουσε όμως είχε μετακινηθεί από την θέση του πριν την εκτέλεση, με το πέναλτι να… επαναλαμβάνεται. Στην δεύτερη προσπάθεια ο Ρόμο ευστόχησε και μείωσε στο σκορ (2-1).

Στο 78’ νέα παρέμβαση από το VAR καθώς το φάουλ που υπέδειξε ο διαιτητής εκτός περιοχής «διορθώθηκε» από το VAR καθώς η φάση έγινε εντός περιοχής.

Ο Βαλακάρι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Κίττου.

ΠΑΦΟΣ (Σ.Κωνσταντινίδης):Ρούντκο, Σάιθ, Κβίντα, Βα, Τόρες (Ράκελς 68′), Φουρ, Αουρέλιο, Φυλακτού (Καμπράλ 84′), Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς.

Στον πάγκο: Πέτρου, Βαρέλα, Αντωνίου, Μπεριγκό, Ιανόφ, Κούζικ, Λελιούκιν

Καρμιώτισσα (Γ.Ποντικός):  Κίττος, Στυλιανού, Μπαράνοφ (Μ. Σάσι 46′), Ρόμο, Χριστοφή, Πέρεθ, Ι. Σάσι (Μπαργκάν 71′), Χατζηβασίλη, Ντουάρτε, Χέρσκοβιτς (Ευσταθίου 46′), Ρέινολντς (Κωμοδίκης 89′)

Στον πάγκο: Στον πάγκο: Παπλωματάς, Παχίπης, Μπουμπακάρι, Χρυσοστόμου, Καψός.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:   Ντουάρτε, Ι.Σάσι, Πέρεθ

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος

4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος