4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ώρα της αλήθειας για την Ανόρθωση. Πάνοπλη στο ντέρμπι

Η ώρα της αλήθειας για την Ανόρθωση. Πάνοπλη στο ντέρμπι

By on 1 Μαρτίου, 2021 0 855 Views

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα της στα πλέι οφ είναι η Ανόρθωση. Η «Κυρία» θα κάνει αρχή με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», γνωρίζοντας πολύ καλά, πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι νίκες που πέτυχαν Ομόνοια και ΑΕΛ ανέβασαν τη διαφορά στο +8 και στο +7 από τις δύο πρώτες θέσεις και έτσι γίνεται αντιληπτό, πως σε περίπτωση που δεν έρθει το ζητούμενο, θα χαθεί πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που γίνεται για ολική ανατροπή.

Το σερί με τα θετικά αποτελέσματα ,η επιστροφή του Οκριασβίλι, το δέσιμο της άμυνας και η αισθητή βελτίωση της εικόνας της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι σήμερα πρέπει να είναι όλα μαζί τέλεια για να μπορέσει η Ανόρθωση να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι και να παραμείνει με αξιώσεις στη μάχη του τίτλου. Όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι ο Κβιλιτάια θα ξαναδεί δίκτια μετά από καιρό και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κανείς δεν ξεχνά πως ήρθε η ήττα στο Τσίρειο στο β΄ γύρο με δύο τραγικά λάθη στην άμυνα και ένα πέναλτι που κακώς δόθηκε ,ούτε ή ήττα στον Α΄ γύρο πάλι με ανατροπή. Τέτοια ντέρμπι τελειώνουν στο 90΄και χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση μέχρι το τελικό σφύριγμα. Δύο ήττες από τον Απόλλωνα φέτος και δεν σηκώνει τρίτη η Ανόρθωση που είναι έτοιμη και πλήρης για την μεγάλη μάχη. Μόνος απόντας ο Ελουντού ,με τον Οκριασβίλι να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ανεβασμένους τους Καλτσά και Χριστοφή τα άκρα της επίθεσης είναι καλά γεμάτα και ένας καλός Κβιλιτάια θα συνθέσουν μια επιθετική γραμμή με ποιότητα.

Το ερώτημα είναι αν θα αρχίσει ο Καλτσάς ή ο Χριστοφή με τους Κβιλιτάια-Οκριασβίλι να ξεκινούν σίγουρα. Ο γρίφος είναι η τακτική που θα ακολουθήσει ο Κετσπάγια η οποία θα καθορίσει και τους παίκτες που θα παίξουν στην μεσαία γραμμή. Οι Βργκοτς, Ρισβάνης,Κορέια, είναι οι τρεις  που παίζουν με όλα τα σχήματα μπροστά από τον Λόρια. Ο Κ.Αρτυματάς θα παίξει στο κέντρο ή στην άμυνα; Aν παίξει στο κέντρο μαζί με τον Νταουσβίλι και τον Μίχα θα πάρει θέση στο δεξί άκρο ο Αμπαρτζουμιάν .Αν παίξει με τρεις στην άμυνα τότε στο κέντρο θα παίξει και ο Μπουσουλάζιτς.

Αυτά θα τα δούμε μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Το βέβαιο είναι ότι αυτοί που θα παίξουν θα πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη.Γιατί αυτή είναι η ώρα της αλήθειας που θα δείξει αν η Ανόρθωση μπορεί να κτυπήσει τον τίτλο ή όχι