19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σέφιλντ – Λίβερπουλ 0-2: Επιτέλους…

Σέφιλντ – Λίβερπουλ 0-2: Επιτέλους…

By on 1 Μαρτίου, 2021 0 468 Views

Επειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, η Λίβερπουλ πήρε τρίποντο και με το 0-2 επί τους ουραγού Σέφιλντ, βρέθηκε στο -2 από τις θέσεις του Champions League.

Στόχος είναι να μην χάσει το σημαντικό τρένο της τετράδας. Με το 0-2 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πλησίασε στο -2 από την 4η θέση. Η Λίβερπουλ δεν είναι καλά και δεν ήταν καλά ούτε σε αυτό το ματς, παρά τη νίκη. Τουλάχιστον πήρε ένα τρίποντο έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στην Premier League και νίκησε και τις απουσίες.

Ο Ράμσντεϊλ ήταν σοβαρός αντίπαλος για τους επιθετικούς των Reds. Εβγαλε πολλά, ενώ και ο Αντριάν είχε δύο σημαντικές επεμβάσεις. Στο 48′ όμως ο Τζόουνς πήρε την έγκριση του VAR και χρίστηκε σκόρερ. Στο 64′ κλείδωσε η νίκη με τον Φιρμίνο. Ο Βραζιλιάνος σημείωσε υπέροχο σε δημιουργία γκολ, αφού έπαιξε το 1-2 δύο φορές, έκρυψε το τόπι και ήταν τυχερός στο τελειωμά του με την αλλαγή πορείας σε κόντρα.
 

Σέφιλντ Γιουν. (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Αμπαντού, Γιαγκέλκα (56′ Οσμπορν), Μπράιαν, Νόργουντ, Μπάλντο, Στίβενς, Φλεκ (Σαρπ), Λούντστραμ, ΜακΜπέρνι, ΜακΓκόλντρικ (56′ Μπερκ)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Φίλιπς, Καμπάκ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Τζόουνς (80′ Κεϊτά), Τιάγκο (75′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.