5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Γρήγορα, απλά, εύκολα η Ανόρθωση στους 4 του κυπέλλου(5-1). Ευκαιρία και σε νεαρούς

By on 10 Μαρτίου, 2021 0 8617 Views

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Ανόρθωση προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου με δεύτερη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα». Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια νίκησε με 5-1 την Καρμιώτισσα και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

Πέντε ποδοσφαιριστές σκόραραν για τους νικητές (Χριστοφή 15’, Καλτσάς 22’, Μανιάς 34’, Χούσμπαουερ 57’, Παρούτης 79’), μείωσε προσωρινά ο Χέρσκοβιτς (61’) για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών. Τρεις ασίστ από τον Ντορ Μίχα στα τρία πρώτα γκολ.

Η Ανόρθωση «εξαφάνισε» κάθε πιθανότητα αποκλεισμού με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Καρμιώτισσα και εξασφάλισε εισιτήριο πρόκρισης στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Στο 15’ ο Χριστοφή με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντορ Μίχα άνοιξε το σκορ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Καλτσάς μετά από ασίστ του Ντορ Μίχα διπλασίασε τα γκολ για την Ανόρθωση με σουτ.

Οι ασίστ του Ντορ Μίχα όπως και τα γκολ της Κυρίας έγιναν τρία στο 34’ όταν ο Ισραηλινός σέντραρε και ο Μιχάλης Μανιάς με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αλλαγές και το παιχνίδι συνέχισε σε  ικανοποιητικό επίπεδο όσο αφορά τον ρυθμό αφού οι δυο ομάδες έπαιζαν ελεύθερα χωρίς άγχος ενώ και από τους δυο προπονητές δόθηκε ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στο 57’ ο Χούσμπαουερ αξιοποίησε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ η Καρμιώτισσα μείωσε στο σκορ με τον Χέρσκοβιτς.

Στο 61΄με ωραίο τέρμα μείωσε σε 4-1 ο Χέρσκοβιτς

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Δανιήλ Παρούτης στο 79’ με το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα της Ανόρθωσης στο ντεμπούτο του.

ANOΡΘΩΣΗ(Τ.Κετσπάγια): Τζουρ, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς (Πηλέας 46′), Μανιάς, Μίχα, Καλτσάς (Ελουντού 46′), Χουσμπάουερ, Ρισβάνης (Π. Αρτυματάς 46′), Μαργκάσα (Χρυσοστόμου 67′), Κορρέα, Χριστοφή (Παρούτης 73′).

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Μπουσουλάτζιτς.

Καρμιώτισσα(Γ.Ποντικός):Κίττος(87΄Παπλωματάς), Στυλιανού, Ευσταθίου (Καψός 46′), Παχίπης, Μπουμπακάρι (Χρυσοστόμου 73′), Μ. Σάσι (Χατζηβασίλης 46′), Κωμοδίκης, Σάββα (Πέρεζ  46′), Χρίστου, Ντουάρτε, Χέρσκοβιτς.

Στον πάγκο: Παπλωματάς, Ρομό, Χριστοφή, Ρέινολντς.

Κίτρινες: Ελουντού / Πέρεζ

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος

AVAR: Σολωμού Δημήτρης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας